Реклама

📱 На презентації Ubisoft нам покажуть Assassin's Creed для VR та телефонів

Čytaty latynkoju
📱 На презентації Ubisoft нам покажуть Assassin's Creed для VR та телефонів
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 📱 На презентації Ubisoft нам покажуть Assassin's Creed для VR та телефонів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Ubisoft оголосила, що кілька проєктів з франшизи Assassin’s Creed буде представлено на майбутньому заході Ubisoft Forward, який відбудеться 12 червня.

Assassin’s Creed: Codename Jade була анонсована разом з іншими іграми серії Assassin’s Creed. Дія гри розгортається у стародавньому Китаї і має відкритий світ та «класичний» геймплей Assassin’s Creed. Гра розробляється для мобільних пристроїв.

Також вчора на Meta Quest Gaming Showcase 2023 анонсували Assassin’s Creed Nexus — VR-версію гри

У Twitter профілі Meta Quest та Assassin’s Creed висвітлили цей анонс, але надали дуже мало «додаткової» інформації, окрім того, що гра вийде пізніше цього року. Повністю все буде розкрито під час заходу Ubisoft Forward, який відбудеться 12 червня, через день після Xbox Games Showcase та Starfield Direct.

Команда Meta Quest у соціальних мережах повідомила, що гравці зможуть стати ассасинами в Assassin’s Creed Nexus, «абсолютно новій грі, створеній виключно для VR».

Серед інших підтверджених ігор для Ubisoft Forward — Assassin’s Creed Mirage, Avatar: Frontiers of Pandora та The Crew Motorfest.

Серед інших анонсованих ігор серії Assassin’s Creed — Assassin’s Creed Mirage, реліз якої відбудеться 12 жовтня, а також Assassin’s Creed Codename Red і Assassin’s Creed Codename Hexe. Codename Red описується як наступна еволюція останніх ігор серії Assassin’s Creed з відкритим світом та RPG механіками і розгортається у феодальній Японії.

Нагадаємо, що Meta анонсувала нову VR-гарнітуру Quest 3.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...