Реклама

🧐 Хідео Коджіма особисто проводив кастинги для Death Stranding 2

Čytaty latynkoju
🧐 Хідео Коджіма особисто проводив кастинги для Death Stranding 2
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🧐 Хідео Коджіма особисто проводив кастинги для Death Stranding 2
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Хідео Коджіма розповів, що сам проводив кастинг для Death Stranding 2, вирішивши працювати з акторами, з якими він може «боротися разом».

Як повідомив Коджіма у своєму Twitter, голова Kojima Productions не звертався до жодних кастингових агенцій, коли шукав акторів для роботи над Death Stranding 2. Натомість він вирішив взяти цю роль на себе.

Оскільки я витрачатиму дуже багато часу на роботу з акторами та акторами озвучення, я не дозволяю агенціям/агентам проводити кастинг. Під час зйомок, запису голосу та створення гри часто виникають різні проблеми. Виправлення та зміни в планах є щоденною справою. Я обрав акторів та актрис DS2 як особливих партнерів, з якими я можу боротися разом.

Нагадаємо, що у Death Stranding 2 повернуться Норман Рідус, Леа Сейду та Трой Бейкер. У сиквелі також з’являться нові персонажі у виконанні Ель Феннінг та Шіорі Куцуна, а також, можливо, інші герої, яких нам ще належить відкрити.

Говорячи про роль кастинг-директора, Коджіма додав, що це «ключ до успіху як в анімації, так і в кіно» і він не може «залишити це комусь іншому».

У продовження цього твіту Коджіма також поділився, що «у DS2 досить багато нових персонажів», і що для нього актори обираються «не лише за якістю голосу, акторською грою та відповідністю персонажу», але й за їхнім «балансом з іншими персонажами та хімією один з одним на знімальному майданчику».

Хоча ці твіти не дають нам багато інформації про те, чого очікувати від Death Stranding 2, вони дають нам уявлення про те, як працює Коджіма.

Також напередодні стало відомо, що співтворець Соніка Юджі Нака отримає більш як два роки в’язниці.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...