Реклама

🎮 Xbox Showcase: Microsoft рекламує івент з натяком на Fable

Čytaty latynkoju
🎮 Xbox Showcase: Microsoft рекламує івент з натяком на Fable
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Xbox Showcase: Microsoft рекламує івент з натяком на Fable
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нова публікація в акаунті Xbox у Twitter зображує шлях з глітеру до екрана, на якому видно логотип Xbox Showcase. Шанувальники сприйняли це як анонс новин по Fable: тизер супроводжується музикою зі старих частин гри. 

Fable — серія RPG-ігор, яка колись була візитівкою Xbox. Попри прихильність багатьох гравців, нової гри по улюбленому всесвіту не було вже понад десять років. 

Проте довіряти тизеру не варто: Microsoft казала на Xbox Games Showcase 2020, що Playground Games розробляє нову Fable. Це рекламували як перезапуск франшизи, проте з того часу не було жодних офіційних новин. 

Хочу у новому відео ніде не згадується Fable, важко не зрозуміти натяк. Окрім музики з гри, полоса глітеру відсилає до системи підказок у перших іграх — головний герой також знаходив вірний шлях за допомогою блискучої полоси. 

Раніше ми розповідали, що цьогорічний Xbox Showcase пройде 11 червня. Конференція триватиме 2 години — з 10 до 12 ранку за тихоокеанським часом (початок о 20:00 за Києвом).

Інсайдери кажуть, що перші півтори години будуть присвячені різноманітним іграм для Xbox, а останні 30 хвилин — виключно Starfield, новій грі від Bethesda.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...