Реклама

👀 Team17 анонсували покрокову тактичну гру Classified: France '44. Дивіться трейлер

Čytaty latynkoju
👀 Team17 анонсували покрокову тактичну гру Classified: France '44. Дивіться трейлер
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Team17 анонсували покрокову тактичну гру Classified: France '44. Дивіться трейлер
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Кілька днів тому з’явився тизер, який показав, що розробник Absolutely Games працює над якоюсь відеогрою про Другу світову війну. Однак, тепер ми можемо більш детально розповісти про цей проєкт, оскільки Absolutely та видавець Team17 офіційно розкрили таємницю над його назвою.

Classified: France ’44 буде покроковою тактичною грою, натхненною нерозказаною історією «Джедбургів», підрозділу спеціального призначення союзників, який був висаджений в окупованій військами Осі Франції за кілька місяців до Дня «Д».

Повідомляється, що гра запропонує «еволюційну механіку геймплею» з акцентом на стелс, а також бойові дії, засновані на моральному дусі, і систему придушення.

Також повідомляється, що Classified: France ’44 матиме нелінійну кампанію з можливістю повторного проходження, гра також запропонує редактор місій, який дозволить спільноті розробляти та створювати місії за допомогою тих самих інструментів, які були використані при створенні гри та запланованих DLC до неї. Однак це буде лише для ПК.

Поки що не повідомляється, коли саме ми можемо очікувати на вихід Classified: France ’44. Проте відомо, що гра вийде на ПК, PlayStation 5 та Xbox Series X/S пізніше цього року.

Раніше також відбувся анонс нової стратегії Total War: Pharaoh, яка вийде у жовтні.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...