Реклама

😡 Росіяни знову шантажують розробників S.T.A.L.K.E.R. 2 та поширюють архів на 193 ГБ

Čytaty latynkoju
GSC Game World
😡 Росіяни знову шантажують розробників S.T.A.L.K.E.R. 2 та поширюють архів на 193 ГБ
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😡 Росіяни знову шантажують розробників S.T.A.L.K.E.R. 2 та поширюють архів на 193 ГБ
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Російська шахрайська спільнота «Вестник “Того Самого Сталкера”» знов публікує нібито файли зі S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl.

Цього разу шахраї шерять посилання на торент-файл, де лежить зашифрована збірка на 193 ГБ. У ній, ймовірно, містяться файли з гри. Крім того, росіяни виклали у мережу нові кадри з заставки гри з логотипом розробників, GSC Game World.

У березні ця спільнота вже шантажувала розробників, коли повідомила про злив 30 ГБ матеріалів S.T.A.L.K.E.R. 2. Тоді злочинці вимагали від GSC Game World вибачитися перед ними, повернути російську локалізацію та розбанити автора зливу у Discord. 

Реакція GSC Game World на злив даних виявилася очікувано гідною — вони нагадали росіянам про напад рф на Україну та попросили фанатів не дивитися та не шерити дані у разі зливу. 

Нагадаємо, з поваги до студії не варто публікувати жодні матеріали та посилання на них. Також не рекомендуємо вам знаходити та відкривати архів. 

Оформити передзамовлення можна за посиланням. Гра вийде в цьому році на ПК та Xbox Series X|S (на Game Pass у день релізу),  а згодом, імовірно, і на PS5.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...