Реклама

🕹 PlayStation та Nintendo проведуть по ще одній презентації — чутки

Čytaty latynkoju
🕹 PlayStation та Nintendo проведуть по ще одній презентації — чутки
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🕹 PlayStation та Nintendo проведуть по ще одній презентації — чутки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Лише нещодавно відбулась презентація Sony PlayStation Showcase, а ще трошки раніше й від Nintendo. Проте журналіст Kotaku Ітан Гач пише, що як йому відомо, на нас цього року чекає, ще по одній презентації від обох компаній.

Загалом дана інформація не викликає подиву. Як мінімум варто було очікувати, що Sony може провести State of Play присвячений повністю новинці Marvel’s Spider Man 2, а також ексклюзивам для PS5. Особливо якщо згадати, що на PlayStation Showcase нас не дуже порадували останнім, адже багато представлених проєктів вийдуть як на ПК, так навіть і на Xbox.

До того ж додамо, що на самій виставці CEO Sony Джим Райан презентуючи Project Q відзначив, що на деталі цієї портативки нам повідомлять пізніше.

Щодо Nintendo, то Indie World Showcase пройшла у квітні. Там нам показали ігри від незалежних розробників, які виходять на консоль Switch. Щодо Nintendo можна було б зробити сміливе припущення, що можливо нам анонсують умовний Switch 2.

Однак це було б дуже добре щоб бути правдою, а поки можете ознайомитися з нашим матеріалом у якому зібрані усі останні чутки про майбутню консоль від Nintendo.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...