Реклама

🎧 Гра Death From Above отримала саундтрек від гурту «Антитіла»

Čytaty latynkoju
Антитіла
🎧 Гра Death From Above отримала саундтрек від гурту «Антитіла»
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎧 Гра Death From Above отримала саундтрек від гурту «Антитіла»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Український гурт «Антитіла» поділився саундтреком до Death from Above — гри про українського оператора дронів.

Піснею та відео поділився фронтмен гурту Тарас Тополя. За його словами, трек Death from Above («Мій сокіл») став найважчою по звучанню та аранжуванню піснею гурту. Також Тополя порекомендував гру, зазначивши, що «на гравців чекає поєднання цікавого геймплею, потужного саундтреку та доброї справи на підтримку Збройних Сил України».

Коли IT-компанія з Німеччини попросила нас створити пісню для гри – ми зацікавилися, тому що і самі любимо комп’ютерні ігри. Коли нам сказали, що гравці будуть перевтілюватися в українських пілотів-операторів безпілотників і знищувати ворога зверху, коли ми дізналися, що 70% доходу піде на підтримку Збройних сил України, у нас не було сумнівів, чи брати участь у цьому.

Тарас Тополя, гурт «Антитіла»

В «Антитіла» кажуть, що у відеокліпі зображаються бойові дії, з якими справді зустрічаються наші військові на передовій, але в анімованій формі.

Вороги зображені як орки, свині та фактично нелюдські створіння, якими по суті вони є. Ця символіка підкреслює глибокий зміст відео, де український пілот та оператор дрона знищує ворога, який уособлює загрозу для свободи та незалежності.

Тарас Тополя, гурт «Антитіла»

Death From Above — це аркадний симулятор керування дроном, події якого відбуваються під час російського вторгнення в Україну. У грі треба грати за українського військового оператора дрона, що бореться з окупантами, збирає цінне спорядження та відновлює лінії комунікації, пошкоджені внаслідок війни.

Раніше ми також розповідали, що Kickstarter-кампанія гри розпочалася 9 березня — кошти на неї зібрали протягом місяця. Видавцем гри виступить німецька Lesser Evil, розробляє — фінська студія Rockodile Games разом з українськими колегами.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...