Реклама

📈 На Kickstarter зібрали 95% коштів на Death From Above — гра про українського оператора дронів

Čytaty latynkoju
📈 На Kickstarter зібрали 95% коштів на Death From Above — гра про українського оператора дронів
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 📈 На Kickstarter зібрали 95% коштів на Death From Above — гра про українського оператора дронів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Death From Above — це аркадний симулятор керування дроном, події якого відбуваються під час російського вторгнення в Україну. У грі треба грати за українського військового оператора дрона, що бореться з окупантами, збирає цінне спорядження та відновлює лінії комунікації, пошкоджені внаслідок війни.

Kickstarter-кампанія гри розпочалася 9 березня і вже зібрала майже 95% від мети. Ці кошти допоможуть Rockodile Games, розробникам гри з Фінляндії, масштабувати проєкт. Зібрані кошти будуть використані для оплати українським партнерам розробників, які допомагають з візуальним стилем гри, її аудіо та сюжетною лінією.

Ми хочемо допомогти людям, які постраждали від російської агресії. Тому ми працюватимемо з українськими художниками та використаємо їх роботи у нашій грі

Гендрік Лессер, голова розробки гри

Після релізу Death From Above в «Дочасному доступі» Steam, 30% чистого прибутку від продажів гри передадуть двом українським благодійним організаціям: «Повернись живим» та «Армії дронів».

Скриншоти з гри:

Щойно розробка окупиться, обсяг пожертв збільшиться до 70% чистого прибутку, а решта 30% піде на розробку нового контенту для гри.

Продюсер та видавець гри — Lesser Evil. Гра вийде у дочасному доступі на Steam у другому кварталі 2023 року. Додати гру до бажаного у Steam можна за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...