Реклама

😈 Diablo IV: попереднє завантаження, час виходу гри та ще один трейлер

Čytaty latynkoju
😈 Diablo IV: попереднє завантаження, час виходу гри та ще один трейлер
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😈 Diablo IV: попереднє завантаження, час виходу гри та ще один трейлер
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

З’явилася інформація про попереднє завантаження Diablo IV та час її виходу. Анонс розкриває останні крихти інформації, яку вам потрібно знати перед запуском гри в червні, а також показує ще один трейлер до гри. Цього разу знятий наживо з акторами.

Ви зможете попередньо завантажити Diablo IV, починаючи з 2:00 вночі 31 травня. На консолях PlayStation, або Xbox вам просто потрібно буде знайти гру в магазині і натиснути «завантажити», коли прийде час. На ПК вам потрібно зайти в розділ Diablo IV в Battle.net, вибрати гру і натиснути кнопку «Встановити».

Ранній доступ до гри буде доступний усім, хто придбав Digital Deluxe, або Ultimate Edition, починаючи з 2:00 вночі 2 червня. Повний запуск для всіх охочих відбудеться 6 червня.

Раніше розробники відзначили, що вони «впевнені» в тому, що запуск пройде гладко. Проте як воно буде побачимо уже скоро.

Нагадаємо, що після виходу релізного геймплейного трейлера, ми отримали ще один, повністю кінематографічний, який створює основу для розповіді про сюжет гри.

Події Diablo IV починаються через 50 років після DLC Reaper of Souls для Diablo III, під час яких половина населення Санктуарію (царства смертних між небесами і пеклом) була вбита архангелом смерті Малтаелем. Первісні творці Санктуарію, ангел Інаріус та демон Ліліт, повернулися, і це не дуже добре для людства.

Blizzard стверджує, що «історія між Ліліт та Інаріусом є найпохмурішою з усіх, які ми коли-небудь розповідали в іграх Diablo».

Diablo IV виходить на ПК, Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5 та PlayStation 4.

Також напередодні Blizzard випустила відео, яке розповідає про лор серії — що відбувалося у попередніх іграх, а також про складні відносини демониці Ліліт та ангела Інаріуса.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...