Реклама

🎲 Настільна гра по Metal Gear Solid вийде у наступному році

Čytaty latynkoju
CMON
🎲 Настільна гра по Metal Gear Solid вийде у наступному році
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎲 Настільна гра по Metal Gear Solid вийде у наступному році
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видавець IDW скасував Metal Gear Solid: The Board Game наприкінці 2020 року з невідомих причин. Тепер стало відомо, що інший видавець CMON все ж готує гру до релізу у травні 2024. 

Настільна гра повністю адаптує досвід оригінальної відеогри Metal Gear Solid. У реальній версії гравцям доведеться проникнути командою на острів Shadow Moses і пройти повз його захист, використовуючи тактику та логіку. 

У Metal Gear Solid: The Board Game на вибір представлені чотири головних герої: Солід Снейк, Меріл Сільверберг, Грей Фокс та Отаконом. В настільній грі зустрічаються відомі боси з ігор, у кожного також є своя мініатюра. Крім того, у настільній версії будуть навіть мініатюри відомих картонних коробок з відеогри. 

За передзамовлення покупці отримають 109-сторінковий графічний роман, що втілює в життя кожну місію кампанії, та ексклюзивну фігурку REX заввишки 13 см. 

Гра коштує $100, передзамовити можна за посиланням. А кому не цікаво грати у настільну версію, нагадаємо, незабаром вийде ремейк Metal Gear Solid 3.

Як ми розповідали раніше, гра не буде ексклюзивом для PlayStation — ремейк Metal Gear Solid 3: Snake Eater може вийти й на Xbox та ПК.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...