Реклама

🎮 Високо оцінена Planet of Lana буде доступна сьогодні у Xbox Game Pass

Čytaty latynkoju
🎮 Високо оцінена Planet of Lana буде доступна сьогодні у Xbox Game Pass
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Високо оцінена Planet of Lana буде доступна сьогодні у Xbox Game Pass
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Мальовничий платформер Planet Of Lana від Wishfully сьогодні буде доступним одразу на релізі у Game Pass.

Planet Of Lana гра з цікавою картинкою у вигляді ручного малюнка, з виразном саундтреком. Гра отримала порівняння з Ori та Inside — двома чудовими платформерами.

Цей платформер, прозваний «Позаземною Одіссеєю», слідує за головною героїнею Ланою, коли механічні загрози висаджуються на її планету і викрадають її сестру. Разом зі своїм домашнім улюбленцем, мавпочкою Муї, ви будете багато стрибати через дюни, ліси та печери цього чужого світу, щоб знайти свою загублену сестру.

Однак у центрі уваги будуть стосунки між дівчинкою і маленькою домашньою тваринкою. Розв’язувати головоломки та пробиратися повз агресивних роботів вам доведеться в тандемі з Муї, що робить цю пригоду дещо схожою на гру вдвох.

За саундтрек також відповідає Такеші Фурукава, який зробив дивовижну роботу над меланхолійним ексклюзивом для PlayStation The Last Guardian. Його мінімалістична музика ідеально вписується в таку гру, як Planet Of Lana, яка, схоже, прагне стриманих гострих відчуттів.

Напередодні стали відомі оцінки гри. Критики добре зустріли проєкт. На Opencritic її оцінка складає 81 бал зі 100, а 84% рецензентів рекомендують випробувати гру. Вони також відзначили відмінну візуальну складову та саундтрек гри.

Planet Of Lana буде доступна на ПК у Game Pass сьогодні вже о 18:00.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...