Реклама

🕸 Marvel's Spider-Man 2 не отримає кооп-режиму

Čytaty latynkoju
🕸 Marvel's Spider-Man 2 не отримає кооп-режиму
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🕸 Marvel's Spider-Man 2 не отримає кооп-режиму
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Insomniac Games підтвердила, що майбутня Marvel’s Spider-Man 2 буде суто однокористувацькою грою, і в ній не буде ніякого кооперативу.

У Twitter користувач запитав студію, чи буде в грі кооператив, на що Insomniac відповіла, що це буде «епічна однокористувацька пригода».

Це розбило всі надії тих, хто сподівався разом з другом побродити по Мангеттену. Спільне проходження, безумовно, мало певний сенс, враховуючи, що в грі є два персонажі Людини-павука — Майлз Моралес і Пітер Паркер, але, схоже, цього не станеться.

Відповідь Insomniac також стала несподіванкою, оскільки актор, який озвучує Майлза в грі, дражнився на SacAnime Summer 2022 під час панелі, що спільна гра можлива.

Запуск Marvel’s Spider-Man 2 запланований на осінь 2023 року ексклюзивно для PlayStation 5. Хоча конкретна дата релізу ще не підтверджена, актор, який озвучує Венома, сказав, що це буде десь у вересні. Гра буде похмурішою, ніж її попередниця, і вона має безкоштовний комікс-приквел, що вийшов 6 травня, який ввів в історію нового лиходія, на ім’я Капюшон.

Наступна презентація PlayStation від Sony відбудеться вже завтра. Можливо, що під час неї буде підтверджено дату релізу.

Раніше інсайдер повідомив, що не варто чекати на PlayStation Showcase анонсів по Ghost of Tsushima 2 і Dragon Age 4.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...