Реклама

💀 Вийшов трейлер довгоочікуваного ремейку Lords of the Fallen

Čytaty latynkoju
Lords of the Fallen
💀 Вийшов трейлер довгоочікуваного ремейку Lords of the Fallen
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 💀 Вийшов трейлер довгоочікуваного ремейку Lords of the Fallen
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Студія Hexworks представила геймплейний трейлер Lords of the Fallen — ремейка однойменної гри 2014 року на Unreal Engine 5. 

У Lords of the Fallen гравцям належить приміряти роль одного з легендарних Темних хрестоносців і повалити бога-демона Адіра. Відео демонструє локації, які очікують гравців, а також систему битв з супротивниками. 

Раніше розробники говорили, що хочуть повторити успіх Elden Ring та продати як мінімум 20 мільйонів копій Lords of the Fallen. Крім того, Hexworks не боїться порівняння Lords of the Fallen з іграми FromSoftware — розробники планують створити «Dark Souls 4.5».

Наша стратегія полягала в тому, що ми будемо Dark Souls 4.5. Ми будемо тим напіввідкритим світом, якого жадають люди, тим більш — вертикальним дизайном рівнів, тому що ми теж цього хочемо.

Сезар Віртузо, креативний директор Hexworks

Наразі відомо, що світ гри буде в 5 разів більший за оригінальну Lords of the Fallen, та ще й розділений на два виміри. Також гра матиме кооператив і систему вторгнень, як у Dark Souls. Розробники обіцяють 9 різних класів, понад сотню одиниць зброї та десятки заклять різної потужності.

Також гра матиме українську локалізацію в день релізу — на це повпливав видавець, польска компанія City Interactive.

Lords of the Fallen вийде 13 жовтня на PC, Xbox Series X/S і PS5.

Раніше ми розповідали, що інша souls-like гра Elden Ring отримала літературну нагороду Nebula Award за найкращий сценарій у відеогрі. А ось тут наші читачі зібрали перелік найкращих босів в Elden Ring.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...