Реклама

🤑 Darkest Dungeon II: з моменту релізу в ранньому доступі гру купило пів мільйона геймерів

Čytaty latynkoju
🤑 Darkest Dungeon II: з моменту релізу в ранньому доступі гру купило пів мільйона геймерів
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤑 Darkest Dungeon II: з моменту релізу в ранньому доступі гру купило пів мільйона геймерів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Минув лише тиждень з моменту виходу версії 1.0 Darkest Dungeon II, а вона вже зуміла подолати позначку в 500 000 копій в Steam та Epic Games Store.

За словами розробника Red Hook Studios, з моменту офіційного релізу 8 травня сиквел у жанрі roguelike пройшов «неймовірний шлях». Цього показника вдалося досягти завдяки припливу 230 000 нових гравців, а також тих, хто вже придбав гру, коли вона з’явилася у ранньому доступі в жовтні 2022 року.

Для порівняння, Darkest Dungeon I розійшлася тиражем 650 000 копій за перший тиждень після релізу в січні 2016 року. Відмітку в 1 мільйон вона подолала, коли у вересні того ж року вийшли її версії для PlayStation 4 та PlayStation Vita. Станом на грудень 2022 року гра та її DLC розійшлися загальним накладом у 16 мільйонів копій.

Тож, хоча Darkest Dungeon II має пройти довгий шлях, щоб досягти цього показника, цілком можливо, що вона може досягти 1 мільйона копій швидше. Серія вже добре відома, тож сарафанного радіо про оригінальну гру та еволюцію сиквелу через ранній доступ може бути достатньо, щоб подолати цей рубіж.

Відповідаючи на запитання у Twitter, Red Hook сказали, що сиквел з часом вийде на консолях і macOS, але не зазначили конкретної дати, чи платформи.

Відзначимо, що Darkest Dungeon II отримала українську текстову локалізацію.

Також напередодні розробники Diablo IV перед запуском підготували відео з лором гри.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...