Реклама

🙄 Реліз Hollow Knight: Silksong перенесли, точної дати не називають

Čytaty latynkoju
🙄 Реліз Hollow Knight: Silksong перенесли, точної дати не називають
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🙄 Реліз Hollow Knight: Silksong перенесли, точної дати не називають
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Hollow Knight: Silksong, довгоочікуване продовження оригінальної гри 2017 року, відкладається. Представник з маркетингу та видавництва Team Cherry Метью Гріффін поділився повідомленням у Twitter, написавши:

Ми планували випустити гру в першій половині 2023 року, але розробка все ще триває.

Хоча це може стати ударом для тих, хто прагне продовження Hollow Knight, Гріффін продовжив стверджувати, що ця затримка необхідна для того, щоб команда мала час зробити гру «настільки хорошою, наскільки (вони) можуть».

Гріффін також написав, що Silksong «стала досить великою», і що студія вже в захваті від того, як розвивається гра. Тож, хоча вам, можливо, доведеться ще трохи почекати, щоб зіграти в те, що спочатку було однією з найочікуваніших ігор 2020 року, ми сподіваємося, що очікування буде варте того.

Анонсована ще у 2019 році, Hollow Knight: Silksong перебувала в розробці майже п’ять років. Протягом більшої частини процесу розробки Team Cherry зберігали мовчання щодо змісту, масштабу та дати виходу гри. Однак під час виставки Xbox & Bethesda Games Showcase 2022 року студія потішила шанувальників геймплеєм, розпливчастим вікном релізу та новиною про те, що гра з’явиться в Xbox Game Pass у перший же день. Невдовзі після цих анонсів Sony підтвердила, що Silksong також буде доступна для гри на консолях PlayStation.

Hollow Knight: Silksong розповідає про подорож улюбленого фанатами NPC з першої частини — Горнет, принцеси-захисниці Святогніздя (Hallownest), яка вирушає у власну мандрівку.

Team Cherry ще не повідомила про дату виходу гри, але вже відомо, що вона буде доступна на всіх консолях, ПК та Mac.

Нагадаємо також, що є чутки про PlayStation Showcase та те коли може відбутися презентація.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...