Реклама

🤖 Ігрова індустрія стане одним із найбільших користувачів штучного інтелекту — гендиректор EA

Čytaty latynkoju
Unsplash
🤖 Ігрова індустрія стане одним із найбільших користувачів штучного інтелекту — гендиректор EA
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤖 Ігрова індустрія стане одним із найбільших користувачів штучного інтелекту — гендиректор EA
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Генеральний директор EA Ендрю Вілсон сподівається, що компанія зможе використовувати штучний інтелект для створення ігор попри «страхи навколо ШІ».

На думку Вілсона, яку він висловив під час Q&A щодо фінансових результатів EA, «ігрова індустрія, ймовірно, стане одним із найбільших бенефіціарів штучного інтелекту». За його словами, технологія дозволить студія працювати більш ефективно.

EA вже планує залучати ШІ-інструменти для «посилення» команд розробників. Також штучний інтелект допоможе гравцям і шанувальникам «створювати контент у світі EA». Ймовірно, Вілсон має на увазі створення модів за допомогою ШІ.

Попри оптимізм, гендиректор EA також визначив недоліки ШІ, як-от порушення авторських прав. Студія планує працювати з регуляторами, щоб допомогти законодавству «йти в ногу» з технологіями.

Одна з речей, про яку ми також добре усвідомлюємо, полягає в тому, що навколо штучного інтелекту існують страхи. Страх, що через ШІ працівники втратять роботу — це те, про що ми багато читаємо і багато говоримо.

Ендрю Вілсон, головний директор EA.

Гендиректор EA також висловив трішки дивну думку щодо ШІ. Як зазначив Вілсон, тисячі людей можуть втратити роботу внаслідок ШІ — проте вони «отримають нові можливості в довгостроковій перспективі».

EA не перша студія, яка придивляється до штучного інтелекту. Минулого тижня видавець System Shock представив деякі ілюстрації, згенеровані штучним інтелектом, але швидко зіткнувся з негативною реакцією фанатів.

Раніше ми повідомляли, що EA опублікувала свій останній звіт про фінансові результати. Текст про реліз Dragon Age: Dreadwolf та успіхи FIFA 23 — за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...