Реклама

🧟‍♂️ Capcom працює над перезапуском Dead Rising — чутки

Čytaty latynkoju
🧟‍♂️ Capcom працює над перезапуском Dead Rising — чутки
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🧟‍♂️ Capcom працює над перезапуском Dead Rising — чутки
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Останні півстоліття компанія Capcom перебуває на підйомі. Такі франшизи компанії, як Resident Evil, Devil May Cry, Street Fighter та Monster Hunter, користуються значним успіхом у критиків та гравців.

Хоча ці ігри, звісно, продовжать розвивати, схоже, що Capcom також може зануритися у свій старий каталог, щоб повернути одну зі своїх старих ігор.

За словами журналіста Джеза Кордена, Dead Rising готується до свого повернення. Нещодавно у своєму твіті він заявив, що Capcom працює над перезапуском франшизи про різню зомбі. Хоча він не впевнений, для яких платформ вона розробляється, можна припустити, що це буде мультиплатформенний реліз (якщо припустити, що його «чутки» правдиві).

Звичайно, поки ми не почуємо щось конкретне від Capcom офіційної, краще сприймати це з певною часткою скептицизму. Dead Rising, звичайно, була однією з найпопулярніших і найуспішніших франшиз компанії, особливо її перші частини. Тому маємо мало сумнівів, що не знайдеться багато тих, хто захоче побачити її повернення.

Напередодні Корден також повідомляв, що, ймовірно, Sony та Konami підписали угоду про ексклюзивність кількох ігор для PlayStation.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...