Реклама

📈 Don't Starve Together оновила власний рекорд: одночасно в грі зафіксували понад 100 тис. гравців

Čytaty latynkoju
Steam
📈 Don't Starve Together оновила власний рекорд: одночасно в грі зафіксували понад 100 тис. гравців
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 📈 Don't Starve Together оновила власний рекорд: одночасно в грі зафіксували понад 100 тис. гравців
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Багатокористувацька версія гри Don’t Starve, Don’t Starve Together, оновила свій рекорд онлайну. У неділю, 30 квітня, в Steam одночасно виживали майже 108 тис. гравців. 

Don’t Starve Together випущена як самостійна гра 21 квітня 2016 року й з того часу найбільший онлайн зафіксували у травні 2019 року. Тоді гра від Klei Entertainment була тимчасово безплатна та зібрала 68 418 гравців одночасно.

Цього разу гравців привабили два фактори. Don’t Starve Together отримала першу з трьох частин великого оновлення From Beyond, яке виходить на честь десятої річниці гри. Крім того, зараз гра має знижку в Steam у 90%, з можливістю подарувати близькій людині копію гри для спільного проходження. 

Don’t Starve вийшла у 2013 році та поєднує в собі survival-horror та action-adventure roguelikes. Гравець досліджує світи альтернативного виміру, відбиваючись від монстрів та доглядаючи за слабким станом головного героя. У Don’t Starve Together все теж, проте головною особливістю є багатокористувацька гра. 

Раніше ми розповідали про гру Cult of the Lamb, з візуальною стилістикою, схожою на Don’t Starve. Ознайомитись з детальним оглядом можна за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...