Реклама

👹 Blizzard розіслала колекційне видання Diablo 4 для оглядів. Поки у ньому немає гри

Čytaty latynkoju
👹 Blizzard розіслала колекційне видання Diablo 4 для оглядів. Поки у ньому немає гри
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👹 Blizzard розіслала колекційне видання Diablo 4 для оглядів. Поки у ньому немає гри
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Blizzard вирішила розіслати колекційні видання Diablo 4 своїм партнерам, блогерам та оглядачам. Своєю чергою це дає нам змогу вперше поглянути на особливості такого комплекту гри.

Так, до прикладу, партнер Diablo і стример Wudijo, схоже, один з перших отримав колекційне видання. До того ж він записав свої перші враження від колекції для YouTube, щоб і ми могли помилуватися нею. Звичайно, самої гри блогер наперед не отримав.

Як демонструє Wudijo, видання прибуло до нього у величезній коробці (з етикеткою, на якій написано «Не відправляти до 1 червня 2023 року»), а вміст дбайливо розкладений у великій скрині в стилі Diablo.

Наразі для попереднього замовлення доступні три видання. Найдорожча версія, а саме колекційне видання, містить безліч предметів, включаючи артбук, репліку Свічки Творіння (Candle of Creation) (щоправда, електричну, тому її можна безпечно використовувати будь-де), а також килимок для миші, колекційну брошку, два яскравих артпринти та приголомшливу мапу Санктуарію з тканини.

Повне відео з розпакуванням та оглядом можете подивитися нижче:

Щодо самої гри, то нагадаємо, що сюжет Diablo 4 відбуватиметься через 60 років після подій третьої частини. Головною антагоністкою гри стане королева сукубів Ліліт, дочка Мефісто, яка вперше з’явилася в Diablo II. У грі традиційно буде п’ять класів, які будуть доступні зі старту гри: розбійниця, варвар, чарівник, друїд та некромант.

Сама Diablo 4 має вийти уже дуже скоро, а саме 6 червня на PlayStation 4 та 5, Xbox One, Series S|X та ПК.

Раніше ми повідомляли про анонс останнього бета-тестування гри, яке відбудеться у травні, а також про зміни, які розробники зробили після двох попередніх тестувань.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...