Реклама

🧟 DayZ очима новачка в 2023 році

➡️ Огляд гри онлайн-гри DAYZ (Дейзі) про виживання у вигаданому всесвіті, в якому відбувся зомбі-апокаліпсис.
Čytaty latynkoju
🧟 DayZ очима новачка в 2023 році
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🧟 DayZ очима новачка в 2023 році
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
➡️ Огляд гри онлайн-гри DAYZ (Дейзі) про виживання у вигаданому всесвіті, в якому відбувся зомбі-апокаліпсис.

🤔 DayZ — це дуже популярна гра про виживання в умовах рашопокаліпсису, тобто зомбі-апокаліпсису, яка пройшла чималий і досить непростий шлях процесу розроблення, але заслужила прихильність чисельної аудиторії гравців. Навіть у 2019 році в Steam DAYZ здобула винагороду “Краще з друзями”, як найліпша гра для проведення часу в товаристві. У своєму відео я розповів про свій ігровий досвід в DAYZ як абсолютного новачка, який тільки у 2023 році познайомився з цим проєктом. Все максимально чесно і відверто. Приємного перегляду!

🧐 В рамках рубрики “Сповідь гравця” я розповідаю про свій значний (“Сповідь ветерана”) або ж не дуже (“Сповідь новачка”) ігровий досвід у певних проєктах, в основному, мультиплеєрних. І в даному відео мова йде про дуже популярну гру про виживання в рашопокаліпсисі, тобто зомбі-апокаліпсисі, – DayZ. Моїм наставником в цій грі був український стрімер та 3D-artist Михайло із Харкова. А також я вдячний Хіміку за веселу компанію під час походеньок в зомбі-апокаліпсисі.

📌Корисні посилання для тих, кого цікавить українська спільнота по DAYZ ⤵️

🟣Український PvE-сервер Adamant (офіційний ресурс в Discord): https://discord.gg/rsnCExztSp

🟣Український PvP-сервер One Day Chernorus (один з авторів цього серверу є герой Азовсталі, офіційний ресурс в Discord): https://discord.gg/rVEGn9aC7k IP Address: 176.57.174.143

🟣Український сталкерський Role-Play проєкт на платформі DayZ S.T.A.L.K.E.R. RP I Прип’ять І UA (офіційний ресурс в Discord): https://discord.gg/HKZCnxeYUM

❗Це далеко не всі українські спільноти, присвячені цьому проєкту, точніше геть крихітна їх частка. Це тільки ті, з якими був знайомий безпосередньо сам автор відео.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...