Реклама

📱 Плани Sony щодо розвитку мобільних ігор — розслідування The Verge

Čytaty latynkoju
📱 Плани Sony щодо розвитку мобільних ігор — розслідування The Verge
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 📱 Плани Sony щодо розвитку мобільних ігор — розслідування The Verge
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У серпні минулого року Sony відкрила новий підрозділ щодо створення мобільних ігор та оголосила, що планує випустити 20% нових ігор на смартфонах до 2025 року. Про це йдеться у розслідуванні The Verge.

Вони зазначають, що схоже, новий підрозділ не планує випускати нові ігри спеціально для смартфонів або переносити найбільші ігри Sony на смартфони, як їх переносять на ПК.

Наразі доступні 17 відкритих позицій, на які шукають спеціалістів у кросфункціональному менеджменті, стратегів, працівників підтримки та ліцензій. Крім того, на багатьох посадах від майбутніх співробітників вимагається досвід саме з безкоштовними іграми.

The Verge знайшли тільки одну посаду дизайнера ігор, основний обов’язок якого: «Підтримувати дизайн ігор для внутрішніх проєктів і надавати консультації для проєктів із зовнішніми партнерами щодо мобільних систем F2P, управління економікою та коефіцієнту утримання».

Це третя спроба Sony робити ігри на смартфонах після невдалої платформи PlayStation Mobile і студії WayForward, яка створила лише дві гри (Everybody’s Golf і Disgaea RPG) спеціально для японського ринку.

Більшість поточних посад призначені для менеджерів із продукту та зовнішніх продюсерів у Сан-Матео та Амстердамі. Компанія також збирається найняти директора мобільної інженерії та аналітика стратегії продукту.

Раніше Sony також шукала фінансового менеджера, директорів з управління мобільними продуктами, розвитку бізнесу та студійних операцій, а також перекладача корейської мови в Амстердамі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...