Реклама

🚇 На Metro: Exodus вже виходять перші моди: нові історії у всесвіті гри та навіть ремейк Wolfenstein

Čytaty latynkoju
🚇 На Metro: Exodus вже виходять перші моди: нові історії у всесвіті гри та навіть ремейк Wolfenstein
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🚇 На Metro: Exodus вже виходять перші моди: нові історії у всесвіті гри та навіть ремейк Wolfenstein
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Вихід Exodus SDK від 4A Games 24 січня 2023 року справив фантастичне враження на фанатів, які відразу прийнялися досліджувати та покращувати “нутрощі” гри.

Зокрема, на порталі mod.io вже доступні для завантаження дві невеликі модифікації. А також версія 0.1 цілого ремейку гри Wolfenstein 3D, трейлер якого (радше у форматі щоденника розробки) ви можете переглянути вище! Займається ним хлопець з Японії, який фанатіє від DOOM та Wolfenstein.

А от In the Shadow (У Тіні), яка розповідає історію сталкера Дмитра на прізвисько “Карман” – вже стала першим більш-менш повноцінним модом. Хоча, тут присутній лише один рівень, який обривається, сюжет нам також переповідають не дуже сильно. Але автор продовжує працювати над модифікацією, тож можливо скоро ми побачимо цікавий та повністю завершений мод.

Найцікавіше з усього цього виглядає третя модифікація – The Story of Wingless, яку створив канадець українського походження. Це 20-хвилинна пригода, з власним невеликим сюжетом. Вона має українську локалізацію, автор продовжує виправляти невеликі помилки та не збирається закидувати модинг, вже роздумуючи над наступним проєктом.

Більше цікавих деталей можна дізнатися з інтерв’ю розробника The Story of Wingless з Аномальним Притулком:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...