🔞 Маленький Doom slayer вершить свою помсту не гірше свого собрата. Mighty Doom — огляд мобільної гри

Mighty Doom - це мобільна гра, що пропонується гравцям як безкоштовна з можливістю внутрішніх покупок.
  3. 🔞 Маленький Doom slayer вершить свою помсту не гірше свого собрата. Mighty Doom — огляд мобільної гри
  • 0

Історія розробки

Як ви знаєте франшиза Doom дуже популярна по всьому світу і Bethesda після випуску дебютної частини Doom Eternal захотіла розширити аудиторію і ще на мобільні присторої. Mighty Doom розробляється студією Alpha Dog Games, яка є частиною компанії Bethesda Softworks. Alpha Dog Games має досвід у розробці мобільних ігор, включаючи ігри на основі інших франшиз, таких як The Elder Scrolls та Fallout.

Розробка Mighty Doom почалася в 2020 році після того, як Alpha Dog Games отримала ліцензію від id Software на створення мобільної гри на основі класичної серії ігор Doom. Розробники ставили за мету створити гру з високоякісною графікою та масштабними битвами з демонами, зберігаючи при цьому основні елементи бойової системи та динаміки головних ігор серії Doom, тобто прагнули зберегти ключові елементи головних ігор серії Doom, а саме бойову систему, динаміку гри, епічні битви з демонами. Вони також зробили акцент на зручність управління для мобільних пристроїв, створивши нову систему стрільби та переміщення головного героя. Особливістю розробки Mighty Doom є те, що в ній взяли участь в якості консультантів розробники Doom Eternal, що дозволило Alpha Dog отримати більше знань та досвіду в розробці гри на основі класичної серії Doom.

Але якщо ви не знаєте хто такий Doom slayer я коротко опишу.

Doom guy

Doom Slayer – це головний герой серії відеоігор Doom, який з’явився вперше у грі Doom (2016). Його історія починається на Марсі, де знаходиться дослідницька база UAC (Union Aerospace Corporation). UAC відкрила портал в демонічну реальність, яка почала нависати над Марсом, викликаючи хаос і знищення. Doom Slayer – це вояка-одинак, який воював проти демонів протягом багатьох років. Він був свідком багатьох трагедій, спричинених демонами, і вирішив покласти край їхній руйнації. Після випадкової транспортування на Марс, Doom Slayer починає свою місію знищення демонів і спасіння світу. У своїй місії Doom Slayer використовує різноманітну зброю, включаючи дробовик, пістолет, кулемет, ланцюгову пилу, а також багато іншого. Він також володіє особливими здібностями, такими як “Оглушення”, яка знищує ближніх ворогів, і “Безстрашність”, що забезпечує безперешкодний рух героя в середині бою. Його бойові вміння та здібності допомагають йому впоратися зі складними завданнями і знищити ворогів, які заважають йому в його місії. Doom Slayer здатен знищувати навіть найбільш потужних ворогів, які зустрічаються на його шляху, і забезпечує безкомпромісний бій з демонічною загрозою. У грі Mighty Doom, гравець отримує можливість грати за іграшкову версію mini Doom Slayer, використовуючи його здібності та бойові вміння для боротьби з демонами. Забавний факт, що mini Doom guy можна знайти в кожній частині серії. Узагалі, історія хлопця із Doom – це історія нескореного героя, який готовий взятися за будь-яке завдання, щоб знищити демонів та зберегти світ. Він зображує в собі силу, відвагу, винахідливість та безжальність, що робить його одним з найбільш іконічних героїв в історії відеоігор.

с

З чого складається Mighty doom?

Mighty Doom має два ігрових режимів: кампанія і випробування. У кампанії гравець проходить різні рівні, кожен з яких складається з 50 кімнат, де потрібно вбити всіх ворогів. Після кожної кімнати гравець якщо набирає потрібну кількість очків може вибрати один з трьох випадково згенерованих апгрейдів, що покращують здібності Mini Doom Slayer, а через кожні 4 кімнати з’являється вартовий який пропонує на вибір один апгрейд із двух варіантів це регенерацію здоров’я або підняття шкоди від зброї або швидкість стрільби, а уже через кожні 10 кімнат з’являються боси яких ви убиваєте добиванням, деякі після вашої перемоги будуть воювати разом з іншими демонами на полі бою наприклад: Барон пекла. Також в деяких випадках можна оглушити демона, щоб зробити розчленування щоб підняти собі здоров’я це головна фішка всієї серії Doom. В режимі випробування гравець грає на арені з 20 кімнат з певними модифікаторами ворогів або має уразливість до певних видів зброї, прокачуватися за все випробування можна 11 разів. У грі також є різні види ворогів, кожен з яких має свої сильні та слабкі сторони, також вибухові бочки і пастки, що додає більше стратегічності та вимагає від гравця певного рівня тактичності. Узагалі, геймплей гри Mighty Doom дуже захоплюючий та викликає бажання пройти ще раз та ще раз, докладаючи зусиль, щоб стати кращим в бою з демонами.

Gameplay Mighty doom Mighty doom

В чому все ж є плюси гри Mighty Doom

Mighty Doom має кілька переваг, які роблять її привабливою для багатьох гравців. Ось кілька основних плюсів гри:

1. Геймплей: Mighty Doom має швидкий та динамічний геймплей, що забезпечує багато екшну та напруги для гравців. Крім того, гра має прості та інтуїтивно зрозумілі механіки, що дозволяє швидко освоюватися для новачків та отримувати задоволення від гри.
  2. Графіка та звук: Mighty Doom має вражаючу графіку та звуковий дизайн, які допомагають створювати іммерсивну атмосферу гри. Музика та звукові ефекти підкреслюють динаміку та насиченість боїв, а візуальні ефекти та деталізація персонажів і ворогів забезпечують реалістичність та деталізацію світу гри.
  3. Розвиток персонажа: Гра дозволяє гравцеві розвивати свого героя, збільшувати його потужність, відкривати нові навички та зброю. Це дозволяє гравцеві підлаштувати героя до свого стилю гри та досягти більшої ефективності в боях.
  4. Безкоштовна гра: Mighty Doom є безкоштовною для завантаження, хоча вона містить внутрішні покупки. Це дає можливість випробувати гру без ризику витратити гроші, що робить її доступнішою для широкого кола гравців.
  5. Оновлення та підтримка: Розробники гри регулярно випускають оновлення, що додають новий контент та покращують геймплей. Крім того, гра підтримується розробниками та забезпечується захист від шахрайства та взломів шляхом безпереривного підключенням до інтернету.

Прокачка зброї

Прокачка персонажа

Прокачка костюма Doom Slayer

Недоліки Mighty Doom

Що стосується недоліків, то на жаль, Mighty Doom:

1. Має обмеження на кількість здобутків та ресурсів, які гравець може отримати без використання внутрішніх покупок, що може зіпсувати геймплей для деяких людей. Плюс відносно висока кількість товарів в магазині наприклад: контейнери, бустери, скіни і Battle pass, тому рекомендується бути уважним перед виконанням будь-яких покупок в грі.

2.Відсутність взаємодії з іншими гравцями може не влаштовувати тих, хто шукає соціальну складову в іграх. Гра має досить простий сюжет та відсутність можливості грати в режимі мультиплеєра, що може бути вагомим недоліком для гравців, які шукають соціальну складову в іграх. .

3. Сюжет може не задовольнити гравців, які шукають глибину інтригуючих сюжетів. Але, враховуючи, що головна мета гри полягає в екшені та битві з ворогами, це не є основним недоліком.

4.Деякі гравці вважають, що гра стає монотонною після деякого часу, оскільки основний вид діяльності – це битва з одними та тими ж ворогами, без належної варіативності.

5. Гра може бути трохи складною для новачків, оскільки вона вимагає від гравців великої кількості умінь та стратегії для того, щоб успішно перемагати в битвах.

Mighty Doom – це відмінна гра, яка пропонує швидкий та динамічний геймплей, вражаючу графіку та звуковий дизайн, можливості розвитку персонажа, соціальну взаємодію та безкоштовну гру. Якщо ви шукаєте екшн-ігри для свого мобільного пристрою, Mighty Doom зможе задовольнити ваші потреби.

Висновок

Узагальнюючи, Mighty Doom – це дуже хороша гра для тих, хто любить екшн та бойовики, а також для тих, хто шукає мобільну гру з деталізованою графікою та ефектним звуковим дизайном. Однак, гравцям слід бути обережними з внутрішніми покупками та враховувати відсутність соціальної складової та нескладний сюжет. Загалом, Mighty Doom можна порекомендувати для спроби, якщо ви шукаєте нову мобільну гру зі зрозумілим геймплеєм та масою бойових випробувань.

І як приємний бонус покажу вам деякі епічні добивання босів).

Вбивство Какодемона Mighty Doom

Mighty Doom