Реклама

🤓 Відкрили запис для українських інді-розробників на участь у фестивалі Indie Cup

Čytaty latynkoju
unsplash.com
🤓 Відкрили запис для українських інді-розробників на участь у фестивалі Indie Cup
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤓 Відкрили запис для українських інді-розробників на участь у фестивалі Indie Cup
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Онлайн-фестиваль незалежних розробників ігор Indie Cup відкриває реєстрацію проєктів на новий сезон.

До участі в Indie Cup Central & Eastern Europe’23 приймаються ще не випущені ігри від незалежних розробників із наступних країн: Болгарія, Естонія, Латвія, Литва, Молдова, Польща, Румунія, Словаччина, Угорщина, Україна та Чехія.

Українські інді-розробники можуть залишити свої заявки на сайті фестивалю. В конкурсі також можуть взяти участь усі учасники благодійного сезону Indie Cup Ukraine’22, які ще не випустили свої ігри.

Протягом Indie Cup CEE’23 розробники змагатимуться за нагороди й призи, а також познайомляться з видавцями, інфлюенсерами, пресою та іншими потенційними партнерами. Найкращі ігри сезону отримають письмові коментарі від експертного журі фестивалю.

На конкурс приймаються як ігри для ПК, так і мобільні проєкти. Участь в Indie Cup CEE’23 безоплатна.

Останній день подачі проєктів на Indie Cup Central & Eastern Europe’23 – 7 березня.

Що буде на фестивалі

  • Конкурс розробників

Ще не випущені проєкти учасників беруть участь у конкурсі в одній або декількох номінаціях. Ігри, що відповідають критеріям конкурсу, розглядає журі експертів. Переможці отримають відзнаки та призи від партнерів фестивалю.

  • Журі фестивалю

Протягом двох раундів конкурсу ігри оцінюватиме незалежне журі; номіновані проєкти отримають письмовий фідбек. В журі попередніх сезонів Indie Cup залучалися експерти компаній Rockstar, Blizzard Entertainment, CD Projekt Red, Ubisoft, Devolver, Fellow Traveller, NVIDIA, Unreal Engine, Chucklefish, Larian та багатьох інших, а також популярні Twitch- і YouTube-інфлюенсери.

  • Знайомство з видавцями

Під час фестивалю за учасниками стежитимуть видавці, потенційні інвестори та інші індустріальні компанії, що шукають перспективні проєкти та нових розробників.

  • Розпродажі

Найцікавіші ігри Indie Cup CEE’23 зможуть взяти участь у розпродажі Indie Cup Celebration у Steam, а також інших заходах Indie Cup.

Більше про захід шукайте на сайті Indie Cup.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...