Реклама

😎 LootBot — cправді безкоштовні ігри, але не швидко

Čytaty latynkoju
😎 LootBot — cправді безкоштовні ігри, але не швидко
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😎 LootBot — cправді безкоштовні ігри, але не швидко
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Більшість геймерів не відмовиться від безплатного ключа від гри, особливо якщо він отриманий чесно. У цьому тексті я розповів про один магазин-сервіс, який окрім усього має можливість отримувати ключі до ігор на ПК безкоштовно.

Матеріал створено спеціально для читачів Na Chasi автором телеграм-каналу INDIVID

LootBoy — перш за все магазин, який продає набори, що коштують від 99 євроцентів і містять одну випадкову гарчу чи не дуже гру. Проте нас цікавить спеціальна валюта, яка існує на сайті, й можливості, що вона відкриває. Їх є два види:

— Золоті монети, які можна міняти на різні набори з промокодами для онлайн-ігор та деяких магазинів. Рідко за них можна придбати набори, де буває вищою ціна іншої валюти. Отримуються за перегляд коміксів на сайті, щоденну активність у платних наборах і виконанні завдання (про це згодом).

— Діаманти по 100 можна обмінювати на безплатні набори, які містять ключі від ігор та трохи іншого мотлоху, як у наборах за золоті монети. Отримати діаманти можна за все ж, за що й монети, але доведеться витратити більше часу та сил.

Усі завдання розташовані в розділі «Квест», їх є чотири види:

Diomond Dungeon — там здебільшого завдання пограти в якусь гру до визначеного рівня або, наприклад, написати позитивний відгук до гри.

Diomond Dream — там пропозиції від партнерів і це майже завжди опитування. Особисто в мене жодного разу не вийшло виконати їхнє завдання, бо відразу після старту виникає обмеження за регіоном.

Survey Quest — теж опитування і теж не працюють для України.

Exploration Quest — відкривши сайт, можна отримати один кристал. Доступно майже щодня. Тож це раджу.

Важливо: сайт має застосунок для телефонів, він зручний і в ньому завжди більше завдань.

Приклад винагород в мобільному застосунку за перегляд реклами

 

Щоб ніхто не подумав, що я щось тут розповідаю і нічого жодного разу там не отримав, то ось знімки екрана з мого акаунту. Усе, що не жовтого кольору, є ключами не для Steam, а для GOG або Itchio.

 

Це приблизно за два роки користування сервісом і виконання двох завдань. Звідки ж стільки діамантів? Я лише забираю кожен день нагороду і роблю дещо ще. На сайті в меню є функція введення промокодів, вони час від часу даються активним користувачам.

Актуальні завжди можна дізнатись у спеціальній темі на форумі SteamGifts. Кожен код може давати від 3 до 10 діамантів або 1000 золотих монет для комікс-кодів.Так ось я витрачаю час тільки на перевірку кодів, збираю діаманти та потім міняю на набори й отримую безплатні ігри.

Так може робити кожен, витрачаючи хвилин 5 на день, а за це згодом отримувати ігри. Сподіваюсь, матеріал був для вас корисний, бо я планую продовжити ділитися перевіреними сервісами для отримання ігор задарма.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...