Реклама

🧶 Трилогія LittleBigPlanet може вийти у Steam

Čytaty latynkoju
🧶 Трилогія LittleBigPlanet може вийти у Steam
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🧶 Трилогія LittleBigPlanet може вийти у Steam
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно один з користувачів Reddit звернув увагу, що у базі даних Steam з’явилася згадка про трилогію ігор LittleBigPlanet.

Цього року франшизі LittleBigPlanet виповниться 15 років, тож цілком є шанс, що LittleBigPlanet вийде й на ПК на честь свого ювілею.

Також цікавою деталлю знахідки на Steam є позначка, що ігри зроблені на базі невідомого рушія під назвою Gorilla Engine. У будь-якому випадку, точної інформації щодо релізу LittleBigPlanet на ПК точно немає. Якщо вірити невідомій сторінці, то трилогія ігор може вийти на Windows:

LittleBigPlanet — це платформер, з елементами головоломок із редактором рівнів. Перша гра серії вийшла 7 березня 2007 року.

У LittleBigPlanet гравці керують маленьким чоловічком з ганчірки, якого звуть Sackboy. Він може всіляко взаємодіяти з речами, аби пройти рівень. Особливість гри в тому, що можна самостійно створювати свої рівні, які будуть доступні для інших гравців, що дозволяє вигадувати власні ігри.

Крім того, у LittleBigPlanet можна змінювати зовнішність Sackboy, вдягаючи його у різноманітне вбрання, як справжню ляльку.

Остання частина у франшизі, Sackboy: A Big Adventure, доступна на ПК, PlayStation 4 та PlayStation 5.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...