Реклама

🎮 Оновлення 7.00 прошивки PS5 додасть підтримку Discord та хмарний геймінг

Čytaty latynkoju
🎮 Оновлення 7.00 прошивки PS5 додасть підтримку Discord та хмарний геймінг
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Оновлення 7.00 прошивки PS5 додасть підтримку Discord та хмарний геймінг
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Видання Inside Gaming повідомляє, що вже скоро розпочнеться бета-тестування великого оновлення прошивки PlayStation 5, яке принесе користувачам дві великі функції.

Повна підтримка Discord

Інтеграцію Discord чекають вже кілька років, а перший анонс з’явився ще у травні 2021 року. Тепер джерела стверджують, що грати з цим голосовим чатом можна буде вже у найближчому великому оновленні. Зараді цієї інтеграції Sony навіть інвестувала певні кошти у Discord.

Враховуючи, що Discord є одним з найпопулярніших сервісів голосового чату для геймерів, це чудова новина.

Хмарний геймінг на PS5

PlayStation 5 в базовій комплектації пропонує лише 825 Гб вільного місця для встановлення ігор, що з огляду на розмір сучасних ігор є дуже мало. Sony планує вирішити цю проблему нестандартним чином.

З оновлення 7.00, як повідомляють джерела, ігри PS5 будуть доступні для стримінгу. Можливість відкриється лише підписникам PS Plus Premium, це найдорожчий рівень передплати.

Проте для українських користувачів є нюанс. Замість Premium в Україні та багатьох інших країнах доступний рівень під назвою Deluxe, який не включає в себе той самий стримінговий сервіс PlayStation Now. Наразі PS Now використовується для стримінгу старих ігор з каталогу PlayStation попередніх поколінь.

Імовірно, у нас можливість стримінгу PS5-ігор не з’явиться. Принаймні, поки що.

Коли вийде оновлення

Бета-тестування має розпочатися вже найближчими днями й триватиме до 30 січня. Для всіх користувачів оновлення вийде 8 березня 2023 року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...