Реклама

👾 Компанія NYXI розробила джоїкони для Nintendo Switch без дрифту стіків 

Čytaty latynkoju
👾 Компанія NYXI розробила джоїкони для Nintendo Switch без дрифту стіків 
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👾 Компанія NYXI розробила джоїкони для Nintendo Switch без дрифту стіків 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Користувачі Nintendo Switch знають, що у рідних джоїконів є деякі проблеми, як от дрифт стіків. Розповсюджена проблема, коли після певного часу вони зношуються, і потім через це незручно грати.

Однак компанія NYXI знайшла вихід й розробила нові джоїкони без дрифту (принаймні, за заявою виробника). Джоїкони NYXI Wizard Wireless Joy-Pad стилізовані під бездротовий контролер WaveBird для Gamecube.

Особливість джоїконів від NYXI в тому, що вони мають датчики ефекту Голла. Ці датчики використовують магніти, тож вони не схильні до такого ж фізичного зносу, як контролери з рідної комплектації. Таку технологію використовують навіть у літакобудуванні.

NYXI Wizard Wireless Joy-Pad має аналогічне розташування кнопок та стіків. Ще цікавою особливістю є дві додаткові кнопки розташовані на задній панелі — їх можна налаштовувати під власні потреби.

Джоїкони також можуть працювати окремо від консолі протягом 6,5 годин. Вартість Wizard Wireless Joy-Pad складає $70, проте наразі у наявності їх немає, нова партія має з’явитись згодом.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...