Реклама

👀 Студія Naughty Dog зробила добірку зі своїх улюблених ігор за 2022 рік 

Čytaty latynkoju
👀 Студія Naughty Dog зробила добірку зі своїх улюблених ігор за 2022 рік 
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👀 Студія Naughty Dog зробила добірку зі своїх улюблених ігор за 2022 рік 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Під кінець року усі традиційно підбивають підсумки й студія Naughty Dog також вирішила долучитись до цього. Розробники зробили добірку зі своїх улюблених ігор за 2022 рік, які особливо запам’ятались співробітниками студії.

Віце-президент Арне Мейєр виділив Elden Ring, яка стала грою року за версіями TGA, Golden Joystick Awards та Japan Game Awards 2022. Він відзначив гру за її цікаві механіки та значні покращення, в порівнянні з іншими іграми від From Software.

Також гру дуже похвалив директор анімації Джеремі Йетс, який назвав Elden Ring справжнім шедевром.

Віце-президент Крістіан Гірлінг назвав своєю найулюбленішою грою цього року гонки Gran Turismo 7. За його словами з цією грою можна розвиватись у навичках віртуального водіння.

А ось головному тестувальнику Тео Танаці найбільше сподобалась God of War Ragnarok. Він виділив чудове поєднання битв та історії в одному тайтлі.

Інший QA-фахівець Джой Лібераторе згадав Horizon Forbidden West — він похвалив гру за її гарні локації та зазначив, що він на початку гри 10 хвилин витратив суто на те, аби насолодитись краєвидами.

Геймдиректор Метью Геллант обрав Marvel Snap, яка за його словами дуже відрізняється від усіх карткових ігор і може змінити цей напрямок.

Ще працівники Naughty Dog виділили такі ігри як: Rollerdrome, Signalis, Stray, Valorant, Sifu, Bloom та OlliOlli World.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...