Реклама

👾 Оголосили номінантів Indie Cup Ukraine’22 — є категорія для голосування глядачів 

Čytaty latynkoju
unsplash.com
👾 Оголосили номінантів Indie Cup Ukraine’22 — є категорія для голосування глядачів 
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👾 Оголосили номінантів Indie Cup Ukraine’22 — є категорія для голосування глядачів 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Indie Cup — це перший захід, який буде повноцінно присвячено іграм, створених українськими розробниками.

Організатори онлайн-фестивалю представили список номінантів конкурсу. З-поміж 60 проєктів журі Indie Cup відібрало шортлісти до трьох категорій: Grand Jury Award, Rising Star Award і Critics’ Choice Award.

Одразу на всі три нагороди в основному конкурсі претендують двоє учасників: хардкорний екшн-платформер Through the Nightmares та кооперативний пригодницький екшн Njorun’s Will. Ще по дві номінації отримали сім ігор: Hanako’s Flower Shop, Space Me Out, Erra: Exordium, Farlanders, Timeloop: Sink Again Beach, The Safe Place та Shapik: The Quest.

Також на фестивалі представлена додаткова номінація Community Award — переможця цієї категорії обиратиме аудиторія фестивалю. Журі Indie Cup відібрало до неї чотири проєкти: STONKS-9800: Stock Market Simulator, Timeloop: Sink Again Beach, Space Me Out і Puzzles for Clef.

Деталі голосування організатори оголосять 16 грудня. Повний список номінантів доступний за посиланням.

Оголошення переможців конкурсу заплановане на 22 грудня.

Про захід 

Indie Cup — це онлайн-фестиваль, де можна побачити майбутнє незалежних ігор. За шість років свого існування він став одним з провідних європейських івентів для інді-розробників. З 2016 року у конкурсі взяли участь більш ніж 1700 проєктів, в тому числі десятки ігор, що отримали визнання критиків та гравців.

Серед цьогорічних сезонів фестивалю – літній Indie Cup Germany’22 та Indie Cup Canada’22, який триває прямо зараз. Також Indie Cup організовує масштабні розпродажі в Steam, серед яких Ukrainian Games Festival та Indie Cup Celebration 2021.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...