Реклама

🕹️ Найкращі аксесуари для Steam Deck, щоб покращити свій ігровий досвід

Čytaty latynkoju
🕹️ Найкращі аксесуари для Steam Deck, щоб покращити свій ігровий досвід
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🕹️ Найкращі аксесуари для Steam Deck, щоб покращити свій ігровий досвід
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після виходу у світ портативної консолі від Valve, продавці почали створювати купу різноманітних аксесуарів для Steam Deck.

Тому я вирішив зробити добірку аксесуарів, попередньо порадившись з володарем цієї портативної консолі.

Найперше з чого хотілось би почати – це док-станція. Док станція – дає можливість підключити до Steam Deck купу всього. Від клавіатури, до кабелю Ethernet. А найголовніше, що док-станція дозволяє користувачам виводити зображення на телевізор або інші екрани, та грати з бездротовими геймпадами.

Наразі офіційну док-станцію не можна придбати в Україні через офіційний сайт Valve. Тому, як альтернативу можна використовувати док-станцію від компанії JSAUX – Docking Station for Steam Deck HB0602 за ціною в 39$, і з переважною більшістю позитивних відгуків.

 

Друга, не менш важлива річ, це силіконовий чохол. Він збереже ваш корпус від подряпин та інших можливих пошкоджень, що дає змогу перепродати товар у майбутньому за нормальну ціну.

Варіативності чохлів багато від різних фірм та різних цін. Тому вибірка у вас повинна бути дуже велика. Якщо вже так трапилося, що вибору немає, то є недорогий силіконовий чохол RMC STEAM OS COVER WB за 299 гривень.

Третя річ, яка може знадобиться володарям консолі з недостатньою кількістю пам’яті – це SD Карта від 256 ГБ мінімум. Це рахуючи тенденцію ваги нових ігор. Наприклад, Warzone 2.0 важить приблизно 125 ГБ. А умовний Cyberpunk 2077 важить 70 ГБ. Тому треба думати наперед. Чи зекономити і взяти SD карту на 256 ГБ, чи взяти на 512 ГБ та мати впевненість, що вам не прийдеться чистити консоль від різних ігор та файлів кожен місяць.

  • Мінімальна ціна SD карти на 256 ГБ в інтернет-магазині ROZETKA становить 905 гривень.
  • Мінімальна ціна SD карти на 512 ГБ в інтернет-магазині ROZETKA становить 1950 гривень.

І останній, третій предмет, який може пригодиться у використанні консолі Steam Deck – це захисне скло. Воно може врятувати вас від самих курйозних ситуацій. Чи то кіт захоче погратися з вашою приставкою на столі, чи то ви необачно сядете на неї. Проте все це можна уникнути придбавши захисне скло.

Зараз виробники пропонують безліч захисних стекол, так що вибрати можна в будь-якому діапазоні цін:

  • Захисне скло RMC Steam OS Cover Trans-Clear за 199 гривень в магазині RetroMagaz.
  • Загартоване захисне скло PGTECH за 399 гривень в магазині ROZETKA.

Ці та інші аксесуари не тільки подовжать строки служби вашої консолі, а ще й принесуть більше задоволення під час ігор.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...