Реклама

🥴 Шанувальники Sonic Frontiers та Genshin Impact звинувачують один одного у нечесному голосуванні на The Game Awards 2022

Čytaty latynkoju
🥴 Шанувальники Sonic Frontiers та Genshin Impact звинувачують один одного у нечесному голосуванні на The Game Awards 2022
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🥴 Шанувальники Sonic Frontiers та Genshin Impact звинувачують один одного у нечесному голосуванні на The Game Awards 2022
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

В рамках The Game Awards традиційно проводиться голосування користувача за гру року. 5 грудня стартувало фінальне голосування й спочатку з чималим відривом вигравала Sonic Frontiers, але потім різко вирвалася Genshin Impact.

Ігри суттєво випередили інших конкурентів й постійно випереджали один одного. Водночас шанувальники Sonic Frontiers та Genshin Impact почали звинувачувати інших у нечесному голосуванні, закликаючи організаторів заходу розібратися в ситуації або навіть анулювати результати.

Особливо підозріло виглядають голоси за Genshin Impact, яка може отримувати декілька тисяч голосів буквально постійно протягом декількох годин.

Річ в тім, що у мережі ширяться чутки, що miHoYo роздаватиме гравцям Genshin Impact внутрішньоігрову валюту за свою перемогу, проте ніякого підтвердження цьому не було. Чутки базуються на тому, що раніше з кожною подібною перемогою гравці дійсно отримували бонуси, але вже після перемоги. Тож шанувальники Genshin Impact знайшли у цьому певну закономірність й хочуть знову допомогти перемогти своїй грі.

У китайському сегменті інтернету є просто безліч постів, які закликають голосувати за перемогу Genshin Impact.

Деякі фанати навіть знайшли спосіб захищення сайту The Game Awards та безліч разів голосують за улюблену гру. Варто зазначити, що цим методом користуються обидві сторони.

Апогеєм стало те, що на сайті перестали показувати кількість голосів й на момент написання цього допису не можна навіть проголосувати за гру.

Результати голосування мають оприлюднити під час церемонії, яка відбудеться у ніч з 8 по 9 грудня. Вже 9 грудня чекайте на нашому сайті пости з The Game Awards.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...