Реклама

🔫 Microsoft зобов'язалася випускати Call of Duty на консолях Nintendo впродовж 10 років

Čytaty latynkoju
🔫 Microsoft зобов'язалася випускати Call of Duty на консолях Nintendo впродовж 10 років
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🔫 Microsoft зобов'язалася випускати Call of Duty на консолях Nintendo впродовж 10 років
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Microsoft продовжує рухатися до остаточного завершення угоди з придбання Activision Blizzard King. Філ Спенсер оголосив, що пообіцяв випускати ігри Call of Duty, однієї з найбільших франшиз на планеті, на консолях Nintendo впродовж наступного десятиліття. Що цікаво, наразі в жодну з ігор серії неможливо пограти на Nintendo Switch. Але тепер ясно, що в майбутньому це зміниться.

Схожої угоди Microsoft досягла і з Valve, тож серія не зникне зі Steam також.

Найбільший спротив великій угоді Microsoft з Activision Blizzard King чинить Sony, яка звернулася до регуляторів США та Європейського Союзу та висловила свої побоювання. У Sony вважають, що після завершення угоди Microsoft зробить Call of Duty ексклюзивом для Xbox, що дасть їй несправедливо велику конкурентну перевагу.

У Microsoft заперечують такі наміри — кажуть, що такого не відбулося з Minecraft, тож не відбудеться і з Call of Duty. Проте, Sony вдалося переконати регуляторів принаймні у валідності своїх аргументів, тож Microsoft доводиться брати на себе зобов’язання юридично, аби довести відсутність намірів з монополізації ринку. Керівництво корпорації хоче закрити угоду до червня 2023 року.

Водночас Sony також згадує про Game Pass. Жодна угода не обмежує випуск Call of Duty за цією передплатою, і, на думку Sony, це також може сприяти створенню неконкурентної ситуації на ринку. Тож слідкуємо за перебігом суперечки далі, а також чекаємо на Call of Duty для консолей Nintendo вперше з 2013 року.

Нагадуємо, що вся епопея розпочалася у січні цього року, коли Microsoft оголосила про найбільшу угоду з придбання в історії ігрової індустрії.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...