Реклама

🥺 Розробники Marvel's Midnight Suns виконали бажання вмираючого фаната й розробили ранню версію гри за 24 години

Čytaty latynkoju
🥺 Розробники Marvel's Midnight Suns виконали бажання вмираючого фаната й розробили ранню версію гри за 24 години
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🥺 Розробники Marvel's Midnight Suns виконали бажання вмираючого фаната й розробили ранню версію гри за 24 години
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Очільниця благодійної організації Solving Kids’ Cancer розповіла історію про Люка Вілтшира, останнє бажання якого виконали розробники Marvel’s Midnight Suns.

У 2012 році Люку діагностували рак, через який він втратив можливість самостійно пересуватись. Він знайшов втіху у відеоіграх, які дозволяли робити йому багато речей, недоступних для нього у реальному житті.

У 2021 році лікарі повідомили, що його лікування вже не допомагає й у нього залишилось не так вже й багато часу. У нього з’явилось три бажання, які він хотів би зробити перед своєї смертю.

Спершу він попросив своїх родичів купити цуценя для мами, аби вона доглядала за ним, коли його не стане. Потім він запросив усю родину на останнє барбекю, щоб провести час разом. А ось останнє бажання полягало в тому, аби пограти у Marvel’s Midnight Suns, до релізу якої на той час залишався майже рік.

Очільниця організації Solving Kids’ Cancer Гейл Джексон зробила пост в LinkedIn про Люка та його бажання й з часом він дуже завірусився. Пост побачили видавці гри 2K Games й вирішили допомогти у реалізації бажання.

Вони за 24 години зробили перший білд Marvel’s Midnight Suns й встановили його на спеціальний ноутбук. Люк зіграв у перший акт й став першим, хто повноцінно пограв у гру. Його навіть зазначили у титрах до гри як консультанта з ґеймдизайну. Також у грі залишили спеціальну великодку на згадку про Люка — на одну з дерев можна побачити напис «Тут був Люк».

Люк помер 12 листопада 2021 року, через кілька тижнів, як він пограв у Marvel’s Midnight Suns. Він встиг завести цуценя для своєї мами й влаштував барбекю зі своєю родиною.

Marvel’s Midnight Suns доступна на ПК, PS5 та Xbox Series.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...