Реклама

⛏️ Fortnite перша гра на Unreal Engine 5: Що нового?

Čytaty latynkoju
⛏️ Fortnite перша гра на Unreal Engine 5: Що нового?
  1. Головна
  2. Ігри
  3. ⛏️ Fortnite перша гра на Unreal Engine 5: Що нового?
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

З виходом четвертого розділу у Fortnite, Epic Games першими у світі оновили гру до нового рушія – Unreal Engine 5.1.

Що являє собою Unreal Engine 5.1? Epic Games презентували рушій 15 листопада 2022 року. Основними нововведеннями Unreal Engine 5.1 стали три технології: Nanite, Lumen та Virtual Shadow Maps (Віртуальні Карти Тіней).

Nanite, зі слів Epic Games, дозволяє візуалізувати будівлі з мільйонів полігонів в реальному часі. Такі, як цеглини, каміння, дерев’яні дошки та оздоблення стін. Природні ландшафти також дуже деталізовані. Окремі дерева мають близько 300 000 полігонів, моделюється кожен камінь, квітка, травинка.

Lumen відображає якісне зображення променів на об’єктах та воді. Також Lumen забезпечує глобальне освітлення у реальному часі з частотою 60 кадрів у секунду.

Virtual Shadow Maps дає можливість створити неймовірно деталізовані тіні. Кожен об’єкт може відкидати свою тінь, чи то капелюх на гравці, чи то листок на дереві. Загалом, кожна деталь тепер може мати свою деталізовану тінь.

Також розробники в оновленні додали тимчасову надвисоку роздільну здатність екрану (TSR). TSR являє собою оновлення тимчасового згладжування, яке забезпечувало високу якість зображення без втрачання продуктивності.

Щоб використовувати нові графічні технології гри гравцям з ПК треба увімкнути DirectX 12. А для гравців з консолей PlayStation 5 та Xbox Series X/S треба вимкнути в налаштуваннях режим у 120 FPS.

Разом з цим Epic Games повідомили, що завершують підтримку Fortnite на операційних системах Windows 7 та Windows 8.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...