Реклама

🎮 Вже можна переглянути 60 українських інді-ігор, які змагатимуться на Indie Cup Ukraine

Čytaty latynkoju
unsplash.com
🎮 Вже можна переглянути 60 українських інді-ігор, які змагатимуться на Indie Cup Ukraine
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Вже можна переглянути 60 українських інді-ігор, які змагатимуться на Indie Cup Ukraine
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Indie Cup — це перший захід, який буде повноцінно присвячено іграм, створеним українськими розробниками.

Розробники можуть показати свою ще не випущену гру експертам та широкому загалу, а також поборотися за перемогу в конкурсі. Учасники змагатимуться за нагороди і призи, а також зможуть познайомитися із видавцями, інфлюенсерами, пресою та іншими потенційними партнерами.

На сайті Indie Cup Ukraine’22 вже доступні профілі 60 інді-ігор від українських розробників. Проєкти можна сортувати за платформою, жанром і стадією розробки, а в кожному профілі можна знайти геймплейні відео та трейлери, скріншоти й інформацію про гру та її авторів.


У 30 учасників Indie Cup Ukraine’22 доступні безкоштовні демо-версії.

Також вже розпочався перший раунд суддівства конкурсу. Журі Indie Cup Ukraine’22 вже вивчає проєкти учасників — номінантів мають оголосити 8 грудня, а переможців оберуть 22 грудня.

Про захід 

Indie Cup — це онлайн-фестиваль, де можна побачити майбутнє незалежних ігор. За шість років свого існування він став одним з провідних європейських івентів для інді-розробників. З 2016 року у конкурсі взяли участь більш ніж 1700 проєктів, в тому числі десятки ігор, що отримали визнання критиків та гравців.

Серед цьогорічних сезонів фестивалю – літній Indie Cup Germany’22 та Indie Cup Canada’22, який триває прямо зараз. Також Indie Cup організовує масштабні розпродажі в Steam, серед яких Ukrainian Games Festival та Indie Cup Celebration 2021

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...