Реклама

🚔 У США поліцейського позбавили ліцензії через аферу з картками Pokémon

Čytaty latynkoju
wall.alphacoders.com
🚔 У США поліцейського позбавили ліцензії через аферу з картками Pokémon
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🚔 У США поліцейського позбавили ліцензії через аферу з картками Pokémon
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У Канзасі поліцейський намагався поміняти цінники на коробках із картками Покемонів, щоб купити їх дешевше. Реальна сума цих наборів складає $400.

Поліцейського у найнезручніший момент помітили співробітники магазину. Він намагався втекти з місця злочину й сказав, що його терміново викликають.

Але співробітники змогли встановити особистість поліцейського і його звинуватили у злочині. Його могли посадити до в’язниці, однак у нього забрали ліцензію й тепер він не може працювати у правоохоронних органах.

Приклад карток з покемонами

Варто зазначити, що це не перша кримінальна історія пов’язана із картками. У травні минулого року в США обмежили продаж тих самих карток через можливу небезпеку. Люди збирались під магазинами ще до відкриття й часом усе виходило з-під контролю й у супермаркетах влаштовували масштабні бійки.

Також раніше була історія, як у Японії затримали чоловіка за «незаконне розповсюдження покемонів». Чоловік змінював код всередині ігор з покемонами й робив деяких істот неймовірно сильними, що порушувало правила кримінального кодексу у Японії.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...