Реклама

☢️ Добірка українізованих косметичних модів до Fallout 4

Добірка невеликих косметичних модів до Fallout 4 з українською локалізацією
Čytaty latynkoju
☢️ Добірка українізованих косметичних модів до Fallout 4
  1. Головна
  2. Ігри
  3. ☢️ Добірка українізованих косметичних модів до Fallout 4
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Добірка невеликих косметичних модів до Fallout 4 з українською локалізацією

Вітаннячко всім, хто ще не став гулем! Нещодавно згадували, що вийшов українізатор на Fallout 4, вже зроблено огляд на цю частину серії Fallout і нарешті дійшли до кульмінації: добірки модів на гру, в які можна побавитися з українською локалізацію. Всі представлені покращення ви можете завантажити в Діскорд-сервері автора українізатора.

Наразі повністю перекладена вся гра та DLC, в планах та процесі знакові моди. Сьогодні ми розповімо здебільшого про “косметичні” моди, які нічого серйозного не додають, але зможуть зкрасити вашу подорож Пусткою.

Cigarette in mouth (Сигарета в роті)

До паління кожен може відноситися по різному. Хтось зовсім ніяк до нього не відноситься. А дехто просинається відразу на балконі, з чашкою ранкової кави в руках та солодко затиснутою цигарочкою в зубах. Саме для таких ця косметична модифікація припаде до смаку!

Вона максимально проста — додає в зуби вашому персонажу люльку (або сигару для поціновувачів). Також, з нею у вас є шанси відчути себе власником радіоактивного заводу Philip Morris, створюючи самостійно в крафті усілякі тютюнові вироби.

FALL UI

 

Оригінальна модифікація мала за мету зробити інтерфейс Fallout більш дружнім до ПК. Власне, до цієї мети у локалізованої версії додалась тільки невеличка додаткова ціль — дати можливість українцям теж спробувати оновлений інтерфейс!

Він покращує більшість інформаційних таблиць в Піп-бої, додає більше деталей та й взагалі має приємніший вигляд.

MAIM 2

 

Якщо вам бойова система оригінального Fallout 4 недовподоби, а бої з Пазурами Смерті здалися надто легкими — модифікація MAIM 2 допоможе зробити з неї жорсткий та доволі болісний для гравців досвід!

Складні системи поранень та лікування брали натхнення з руснявого Escape from Tarkov, а ми всі знаємо, що саме ручні вміє страждати найкраще! Тому не дивуйтеся гардкору.

Backpacks of the Commonwealth

 

Якщо вам подобається збирати купи луту, а вантажопідйомність з оригінального Fallout 4 не в змозі задовільнити усіх збиральницьких потреб — на допомогу мчить заплічник! В цьому неймовірному наборі ви знайдете аж 20 найунікальніших заплічників, котрі в повній мірі дозволять вашому внутрішньому збирачу сміття розкритися. Не проґавте таку можливість! Бо, власне, на цьому всі зміни в моді й завершуються.

Тактичний планшет

 

Але є в нас для вас ще один цікавий косметичний мод! Він перетворить ваш Піп-бой у справжнісінький АйПад. Точніше, в звичайний тактичний планшет, але точно від якоїсь дорогущої фірми «Nukapple»! Таскати його на руці більше не знадобиться, вистачить й звичайної кишені.

До речі, дуже навіть прикольна штука для всіх, кому не вистачає ностальгії за сталкерським КПК!

Wasteland Imports

 

А якщо вам в оригіналі не вистачає мукулатури — встановлюйте Wasteland Imports! Він додасть різноманітні журнали, препарати, їжу та механіки, котрі ви вже 100 разів бачили у попередніх частинах серії. А також інтегрує предмети з DLC у оригінальну гру. Гарний спосіб понастольгувати!

Як все це потрапило до Бостону, запитаєте ви? Ну, то звичайно торгові каравани постаралися!

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...