Реклама

🎮 Remedy повідомила про стан своїх майбутніх проєктів

Čytaty latynkoju
🎮 Remedy повідомила про стан своїх майбутніх проєктів
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Remedy повідомила про стан своїх майбутніх проєктів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Під час нещодавнього брифінгу з доходів студія Remedy Entertainment надала апдейт стосовно Alan Wake 2, а також інших майбутніх проєктів, включно з римейками Max Payne та ігор за всесвітом Control, які було анонсовано минулого року.

За цією інформацією Remedy все ще планує випустити горор Alan Wake 2 у 2023 році та запевнила, що його розробка йде повним ходом. «Попереду ще багато роботи, але гра складається на всіх напрямках», — йдеться в публікації.

Також студія повідомила, що продовжує розробку римейків перших двох частин Max Payne для Rockstar Games, над якими працює невелика команда співробітників.

Крім цього Remedy займається великобюджетним проєктом за кодовою назвою Heron, що перебуває на ранній стадії розробки та розширює всесвіт бойовика Control, який студія випустила у 2019 році. Іншою грою в цьому ж всесвіті є кооперативний спіноф Condor, який усе ще перебуває на стадії дослідження концепції.

Наша команда розробників знайшла винахідливі способи використання світу Control, а також дизайни, що забезпечують кооперативний ігровий процес, який вписується у світ Condor (…) Ми даємо команді час для роботи над безліччю важливих елементів ігрового дизайну та доопрацювання ключових аспектів, перш ніж перейти до наступного етапу розробки.

Remedy
Іншим проєктом Remedy є умовно-безкоштовна багатокористувацька гра Vanguard, яка буде видана Tencent. Вона також все ще перебуває на стадії дослідження концепції, адже студія вирішила дати команді більше часу на обмірковування дизайну та елементів ігрового процесу.

Remedy Entertainment є фінським розробником відеоігор, заснованим у 1995 році. Студія відома за створення серії неонуарних шутерів Max Payne та пригодницьких бойовиків Alan Wake, Quantum Break та Control.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...