Реклама

💂‍♀️ Розробники Fallout: London приберуть з моду зомбі-Єлизавету та зомбі-Чарльза

Čytaty latynkoju
💂‍♀️ Розробники Fallout: London приберуть з моду зомбі-Єлизавету та зомбі-Чарльза
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 💂‍♀️ Розробники Fallout: London приберуть з моду зомбі-Єлизавету та зомбі-Чарльза
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Fallout: London — це амбітний проєкт моду для Fallout 4. Як не важко здогадатися, події в цьому величезному моді відбуватиметься у Лондоні. Розробники моду, серед яких як ветерани індустрії, так і моддери-аматори, обіцяють занурення в історію передвоєнної Європи та зовсім нову атмосферу для серії, адже сеттинг офіційних ігор жодного разу не виходив за межі США.

Ще на самому початку розробки, у 2019 році, творці показали концепт-арт персонажа королеви Єлизавети II у вигляді чогось схожного на зомбі. Королева була одягнена у типове для неї вбрання з капелюшком, а компанію їй склали песики коргі, які також супродовджували Її Величність у житті.

У схожому вигляді в моді мав з’явитися і тоді ще принц Чарльз. Розробники попереджали, що у разі смерті королеви до виходу мода вони приберуть ці моделі з гри. Єлизавета II померла у замку Балморал 8 вересня. Одразу після цього у твіттері моду вийшло підтвердження, що королеви у моді не буде.

18 жовтня в черговому щоденнику розробки було остаточно сказано, що всі згадки про зомбі-королеву та зомбі-короля Чарльза III було прибрано з гри.

Цікаво, що ймовірно поява королеви Єлизавети II у грі була б дещо нелогічною, адже її коронація відбулася лише у 1953 році, тоді як сеттинг серії Fallout базується на більш ранньому періоді, коли Британією ще правив її батько Джордж V. Але це не точно, адже часові рамки періоду, на якому базується стилістика Fallout, все ж досить розмиті.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...