Реклама

👊 Більше якудзи богу якудзи — новини від студії Ryu Ga Gotoku, авторів відомої серії про японський кримінальний світ 

Нові ігри, ремейк ексклюзиву для японського регіону, приємні сюрпризи - і все це на ПК.
Čytaty latynkoju
👊 Більше якудзи богу якудзи — новини від студії Ryu Ga Gotoku, авторів відомої серії про японський кримінальний світ 
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👊 Більше якудзи богу якудзи — новини від студії Ryu Ga Gotoku, авторів відомої серії про японський кримінальний світ 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Нові ігри, ремейк ексклюзиву для японського регіону, приємні сюрпризи - і все це на ПК.

Для прихильників серії Yakuza, що довгий час виходила виключно на консолях Sony та лише кілька років тому почала “переїжджати” на ПК, настає справжнє свято, оскільки до вже чималого переліку ігор серії на ПК (Yakuza 0, Kiwami 1-2, 3-5 Remastered, 6, Like a Dragon, загалом вісім ігор) додається ще… ні, не одна, і навіть не дві, а цілих п’ять ігор! Але давайте про все по черзі.

Перша гра, про яку ми поговоримо – ремейк Yakuza Ishin! або, як її вже називають зараз – Like a Dragon: Ishin! Оригінальна гра вийшла в 2014 році виключно для консолей Sony Playstation 4 та 5 і виключно в Японії. Гра представляла собою спін-офф серії, дія якого розгортається в Японії за часів пізнього періоду Едо (1853-1867), а головні герої хоч і ніяк не пов’язані з персонажами основної серії, але при цьому виглядають майже ідентично, тобто, маємо таку собі фантазію, яким би було життя Кірью або Маджими якби вони опинились в Японії минулого. Ремейк буде помітно відрізнятися від оригіналу, як сюжетно, так і геймплейно, а також там будуть персонажі із зовнішністю героїв Yakuza 0 та Yakuza: Like a Dragon (що вийшли пізніше оригінальної гри). Також варто вказати на те, що це буде перша гра в серії, яка використовуватиме рушій Unreal Engine (поки що четвертої версії), замість більш традиційного для студії Dragon Engine. Реліз відбудеться 21 лютого 2023 року, а передзамовлення ж можна оформити в Стімі (та на консолях).

Сторінка в Стімі

Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name – наступний анонс студії RGG. Це ще один спін-офф, який на цей раз розповідає уже про добре знайомого багатьом Кадзуму Кірью, а події розгортаються між Yakuza 6 та Yakuza: Like a Dragon. Геймплейно це буде класичний біт’ем’ап як і шоста Якудза, а масштаб гри буде дещо меншим, ніж в тайтлах основної серії. Також розробники обіцяють, що історія буде зрозуміла як тим, хто вже давно слідкую за подіями в Якудзі, так і бажаючим познайомитися з серією. Реліз має відбутися в 2023 році.

Ну, і новина на яку всі чекали – повноцінне продовження серії в вигляді Like a Dragon 8. З того, що відомо на даний момент – в грі буде два головних герої й до Ічібана Касуги, якого нам представили в останній на даний момент частині серії, приєднається і легенда – Кадзума Кірью, зовнішність якого дещо змінилась з того моменту, коли ми бачили його востаннє. Крім того, в грі, як і в Yakuza: Like a Dragon будуть РПГ елементи, можливо, це буде ще одна jRPG, а розробники обіцяють, що це буде їхня наймасштабніша гра. Реліз має відбутися на початку 2024 року.

Всі, ігор, згадані вище, ще мають вийти, але що ж робити, коли зіграти хочеться вже прямо зараз? На такий випадок студія RGG приготувала ще один сюрприз. Багато фанатів вже давно хотіли бачити на ПК Judgment – спін-офф Якудзи, дія якого розгортається в добре знайомому Камурочо, однак головним героєм виступає колишній юрист, що після невдалої справи, в ході якої виправданий ним хлопець все ж таки виявився вбивцею, вирішує стати детективом і діяти іншими методами. Гра вийшла в 2018 році, а в 2021 році отримала сиквел під назвою Lost Judgment, однак на ПК ці ігри не з’являлися… до цього часу, оскільки замість пустих балачок студія RGG раптово добавили обидві гри в каталог Стіму 14 вересня, а тому тепер кожен бажаючий має можливість познайомитися і з цим спін-оффом, якому за короткий час вдалося набрати 95% схвальних відгуків.

Сторінки в Стімі:

Judgment

Lost Judgment

Є ще й остання новина, що стосується серії. В рамках ребрендингу для західного ринку назву серії змінюють. Взагалі, її оригінальна назва – Ryu Ga Gotoku що перекладається як Like a Dragon (або ж “Подібний дракону”), але вона була актуальна лише для Японії, в той час, як по всьому світу серія відома під назвою Yakuza. Однак з наступними іграми видавець SEGA вирішив відмовитись від адаптованої назви, а тому, наприклад, восьма частина основної серії буде називатися Like a Dragon 8, а не Yakuza 8. На цей момент це всі новини стосовно серії, тому будемо чекати на нові геймплейні трейлери Like a Dragon: Ishin!, Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name та Like a Dragon 8, а також будь-яку іншу інформацію.

Дякую за увагу, сподіваюсь, даний текст був для вас цікавим чи корисним. Ви можете також знайти мене в Стімі, де я вже не перший рік пишу огляди ігор та веду іншу активність. Буду вдячний за підтримку.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...