Реклама

😱 Diablo 4 доєднується до GTA 6 зі своїм витоком геймплею на 43 хвилини

Čytaty latynkoju
😱 Diablo 4 доєднується до GTA 6 зі своїм витоком геймплею на 43 хвилини
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 😱 Diablo 4 доєднується до GTA 6 зі своїм витоком геймплею на 43 хвилини
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після того, як ми наприкінці тижня отримали порцію витоків по GTA 6, теж саме тепер сталося з довгоочікуваною Diablo 4. Лише через кілька годин після того, як злив сіквелу від Rockstar просочився до мережі, користувачі Reddit отримали змогу першими побачити близько 43 хвилин тестових відео з Diablo 4, у яких продемонстровано геймплей майбутньої ARPG від Blizzard.

Поділився посиланням на ці відео у сабреддіті GamingLeaksAndRumours користувач під ніком iV1rus0. Знайти ці файли можна за посиланням. Там можна завантажити два відео, одне приблизно на п’ять хвилин, а інше близько 38 хвилин.

Як відзначає портал PCGamer, то на відміну від ситуації з GTA 6, яка була результатом злому, витік з Diablo 4, схоже, стався з приватного потоку Discord, який був записаний одним із глядачів. На кадрах можна почути, як у фоновому режимі з’являються сповіщення Discord, тоді як перше відео містить розмову між двома глядачами зі зміненими голосами, ймовірно, у спробі приховати свою особу.

Для тих кому не вдалося відкрити посилання, додаємо кілька кадрів з відео:

Як можна побачити з самих відео кадри явно взяті з тестової збірки гри. На ньому не лише купа водяних знаків, але й деякі об’єкти в ігровому світі, ще не текстуровані. Загалом з того, що нам демонструють відео можна побачити, як гравець з боями досліджує ігрову мапу граючи за Варвара. Варто відзначити, що Diablo 4 виглядає доволі добре, а самі кадри підкреслюють розміри відкритого світу гри.

Реліз Diablo 4 запланований на 2023 рік. Доступною гра буде на консолях PlayStation 4 та 5, Xbox One, Series S|X та ПК.

Також читайте огляд на Diablo Immortal та дізнавайтеся, чи насправді все там так погано.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...