Реклама

🤬 NFT-підприємець пропонує перетворити гравців з третіх країн у NPC, «аби вони заробили на повноцінну гру»

Čytaty latynkoju
🤬 NFT-підприємець пропонує перетворити гравців з третіх країн у NPC, «аби вони заробили на повноцінну гру»
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🤬 NFT-підприємець пропонує перетворити гравців з третіх країн у NPC, «аби вони заробили на повноцінну гру»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Ігри з NFT стали одним з найпопулярніших трендів за останній час. І все це попри те, що повсякчас трапляються історії зламу проєктів, крадіжки інвестицій чи інших махінацій із вкладеними грошима.

Позаяк, у цій сфері є свої експерти, які пропонують дещо незвичайні ідеї, які навряд знайдуть відгук у суспільства. Як передає Kotaku, Майкл Коссар, дипломований бухгалтер та член Wolves DAO, групи, яка консультує ігрові NFT-проєкти на ранніх стадіях їхньої розробки, має своє бачення розвитку цієї галузі.

За його словами є великий розрив між країнами першого світу та третього. У багатьох, наприклад, африканців та філіппінців, на його думку, є багато вільного часу для гри, але немає грошей на неї. Натомість у мешканців Європи та Північної Америки є ресурси, але немає часу.

Як розв’язання цієї проблеми він пропонує, щоб представники бідних країн грали як NPC, розважаючи гравців з багатших країн. За це вони б отримували внутрішньоігрову валюту, яку потім можна було б витратити на те, аби стати повноцінним гравцем.

Вони можуть населяти світ, виконувати роботу, просто ходити сюди-туди, ловити рибу, розповідати історії, керувати магазинами — можливо все

У мережі негативно відреагували на таку ідею й зазначають, що це «просто рабство на новий лад».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...