Реклама

💪 JoJo's Bizarre Adventure: All Star Battle R вийшла на ПК 

Čytaty latynkoju
💪 JoJo's Bizarre Adventure: All Star Battle R вийшла на ПК 
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 💪 JoJo's Bizarre Adventure: All Star Battle R вийшла на ПК 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Файтинг по легендарній франшизі, що давно вийшла за межі оригінальної манги та аніме адаптацій, з’явився в Стімі вранці 2 вересня. Оригіінальна JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle з’явилася на світ ще в 2013 році в Японії а для решти світу стала доступною лише в 2014 – проте тільки на консолях PlayStation 3.

 

Зараз же, в 2022 році, нарешті був створений ремастер, що не тільки доволяє володарам ПК і всіх консолей – Microsoft, Sony та Nintendo, познайомитися з грою, а й пропонує більше контенту, ніж в оригіналі. Зокрема, гра отримала збільшений ростер і до стандартних 40 персонажів оригінального файтингу додалися ще 10, а нові додаткові герої з’являться завдяки сезонному пропуску.

 

Наразі гра коштує 799 грн (звичайне видання) та 899 гривень (делюкс набір з сезонним пропуском та спеціальними костюмами). Також в цей день після перерви в 9 місяців нарешті вийшли 12 нових серій шостого сезону аніме адаптації – Stone Ocean.

Сторінка гри в Стімі:

JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle R

Дякую за увагу, сподіваюсь, даний текст був для вас цікавим чи корисним. Ви можете також знайти мене в Стімі, де я вже не перший рік пишу огляди ігор та веду іншу активність.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...