Реклама

🎧 Sony представила новий бренд геймерських аксесуарів для PS5 та ПК — InZone

Čytaty latynkoju
🎧 Sony представила новий бренд геймерських аксесуарів для PS5 та ПК — InZone
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎧 Sony представила новий бренд геймерських аксесуарів для PS5 та ПК — InZone
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

До лінійки InZone, націленої в першу чергу на гравців PS5 та ПК, входить дві моделі геймерських моніторів та три моделі навушників.

Монітори InZone

Флагманський монітор Sony InZone M9 — це 27-дюймовий IPS-екран з частотою 144 МГц та відгуком 1 мс. Має 96 зон локального затемнення та підтримує стандарт DisplayHDR 600. Монітор розпізнає підключення до PS5 і оптимізує зображення спеціально до консолі. Також уміє автоматично перемикатися між режимами зображення для ігор та кіно.

Вартість флагманської моделі становить $899.

Більш бюджетна модель InZone M3 підтримує лише розділення FullHD, не має локального затемнення та підтримує максимальну яскравість HDR 400. Зате частота оновлення може підніматися до 240 МГц.

За економ-варіант попросять $529.

Дизайн моніторів перегукується з зовнішнім виглядом PlayStation 5.

Навушники InZone

У Sony в лінійці аксесуарів вже є навушники для консолі PlayStation 5, однак ці нові навушники більше схожі на нещодавно представлене оновлення моделі-бестселлера WH1000-XM5.

InZone H9 — флагманська модель. Підтримує одночасне бездротове підключення за стандартом 2.4 GHz та Bluetooth. Навушники мають активне шумопоглинання та працюватимуть до 32 годин від акумулятора. За флагманські H9 доведеться віддати $299.

H7 та H3 — молодші моделі за $229 та $99.99 відповідно. У них нема шумопоглинання, а H3 також має трошки простіший дизайн.

До навушників можна встановити застосунок на смартфон, який дозволить керувати їхніми функціями та налаштувати звук під себе.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...