Реклама

💫 Мод для Stellaris перетворює гру на стратегію по Mass Effect

Модифікація дозволить побачити всесвіт Mass Effect під іншим кутом
Čytaty latynkoju
💫 Мод для Stellaris перетворює гру на стратегію по Mass Effect
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 💫 Мод для Stellaris перетворює гру на стратегію по Mass Effect
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Модифікація дозволить побачити всесвіт Mass Effect під іншим кутом

Якщо ви хотіли справді масштабне повернення до улюбленого сеттингу ME, то проект Mass Effect: Beyond the Relays саме для вас, передає видання PC Gamer. Розробкою цієї модифікації до глобальної стратегічної гри Stellaris займається группа модерів під назвою Binary Helix (як у однієї з корпорацій Mass Effect). Спроби відтворити Mass Effect у якості стратегії траплялися і раніше, але цей мод пропонує дбайливе перенесення правил всесвіту, з його політичним кліматом та системою міжзоряних подорожей. Наразі модифікація містить карту Чумацького шляху, розроблену навколо функціонуючої системи ретрансляторів маси, 2 режими карти, 24 раси, а також унікальні моделі космічних кораблів та об’єктів.

Розробники додали близько 400 зоряних систем, включно з усіма, які тільки згадуються в офіційному лорі Mass Effect. А серед доступних для вибору рас, є не лише очікувані азарі та туріанці, а й більш екзотичні Протекторат Волусів або Рій Рахні. Хотіли очолити «Цербер» чи підкорити галактику бандитами з станції «Омега»? Така опція теж доступна.

Грати можна у двох режимах: класична пісочниця Stellaris, де всі імперії починають в приблизно рівних умовах, або гібридний режим. Він пропонує взяти на себе роль лідера однієї з рас або організацій всесвіту Mass Effect зразка 2165 року (рік відкриття земного посольства на Цитаделі), з усіма її територіями, планетами та колоніями, а також викликами, які очікують кожну молоду імперію. Наразі Mass Effect: Beyond the Relays знаходиться в стані бети (версія 0.7.0) і попереду в розробників багато роботи. Серед найближчих цілей — покращення системи штучного інтелекту рас, щоб вони більше відповідали духу своїх прообразів. У якості прикладу Binary Helix наводять мілітаристичних туріанців, які мають поводитися як силова, але регулююча сила, а не завойовницька імперія.

У цілому розробники намагаються перебалансувати геймплей, підвищуючи вартість створення військових юнітів та ціну помилки при їхній втраті. Це має стримувати розгортання широкомасштабних військових конфліктів і більше відповідає мирній атмосфері «галактичного ООН», яка панує в Mass Effect. Згодом Binary Helix планують додати повністю озвучених радників для кожної з доступних фракцій; над цим вже працює окрема команда. Реалізація таких впливових сил як Рада Цитаделі або раса Женців також на меті, але у далекій перспективі.

Наблизити її можна долучившись до команди розробників — вони потребують більше письменників, художників та програмістів. Слідкувати за розвитком проекту можна на його офіційних сторінках в майстерні Steam, ModDB та Discord.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...