Реклама

🐱 Що PlayStation показала на State of Play: ремейк RE4, Final Fantasy XVI, Spider-Man для ПК, а також Horizon та інші ігри для PSVR2

Čytaty latynkoju
🐱 Що PlayStation показала на State of Play: ремейк RE4, Final Fantasy XVI, Spider-Man для ПК, а також Horizon та інші ігри для PSVR2
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🐱 Що PlayStation показала на State of Play: ремейк RE4, Final Fantasy XVI, Spider-Man для ПК, а також Horizon та інші ігри для PSVR2
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Ігрове літо розпочалося з презентації PlayStation State of Play вночі 3 червня. Розповідаємо про все, що показала компанія, для консолей, ПК і віртуальної реальності.

Final Fantasy XVI

Культова серія отримає продовження влітку 2023 року, а зараз нам показали геймплейний трейлер.

Рімейк Resident Evil 4

Вперше гра вийшла у далекому 2005 року, а зараз Capcom вирішила перенести класичний досвід на нові консолі. І коли ми кажемо «нові», то маємо на увазі нові — гра не вийде на PS4 та Xbox One. Також розробники запланували якимось чином змінити сюжет гри, але залишити дух оригіналу.

Реліз гри намічений на 24 березня 2023 року.

Marvel’s Spider-Man та Spider-Man: Miles Morales на ПК

Гравців ПК все ж потішать незабутнім людинопавуцьким експіріенсом. Ремастер оригінальної гри вийде на ПК 12 серпня, а пізніше восени там з’явиться і продовження.

Street Fighter 6

Нова частина відомої серії файтингів вийде у 2023 році на PS4 та PS5, а у першому трейлері показали бійців і розповіли про одиночну кампанію та онлайн-режим.

Stray

Гра про котика, яку так багато хто чекав, вийде вже 19 липня. Для передплатників планів PS Plus Premium та Deluxe вона буде доступною одразу і безкоштовно.

Як саме зміниться PS Plus і що це за такі нові плани, ми вже розповідали раніше.

Оновлення Horizon Forbidden West

Гра, що вийшла у лютому, отримала масштабний апдейт з покращенням графіки у «продуктивному» режимі, новим рівнем складності, режимом New game+ та багатьма іншими змінами. Завантажити оновлення можна просто зараз.

Читайте наш відгук на Horizon Forbidden West за посиланням.

The Callisto Protocol

На презентації показали й ще один горор — на цей раз від розробників Dead Space. Реліз — 2 грудня 2022 року.

Rollerdrome

Якщо вам з друзями давно хотілося постріляти один в одного, катаючись на скейтах чи роликах, можливість з’явиться вже у серпні 2022 року.

Eternights

Дейтинг-симулятор вийде в наступному році.

Tunic

Колишній Xbox та ПК-ексклюзив вийде на PS4 та PS5 27 вересня 2022.

Season: A letter to the future

У цій інді-грі потрібно буде збирати спогади про світ, який скоро зруйнує невідомий катаклізм. Вийде восени 2022 року.

Проєкти з фокусом на PS VR 2

Мріяли повністю зануритися у приголомшливо красивий світ Horizon ще глибше? Ваші мрії здійсняться, адже для гарнітури PS VR 2 вийде спін-офф серії Horizon Call of the Mountain. Щоправда, невідомо, коли вийде як гарнітура, так і гра.

Також на гарнітурі віртуальної реальності нового покоління з’явиться і Resident Evil Village (як і згаданий вище рімейк RE4, до речі).

На завершення теми горорів у віртуальній реальності — The Walking Dead: Saints & Sinners Chapter 2 Retribution.

І наостанок, No Man’s Sky на PS VR 2 також можете чекати.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...