Реклама

💣 Шанувальники Metal Gear Solid V знову намагаються отримати секретний фінал — через сім років після релізу 

Čytaty latynkoju
💣 Шанувальники Metal Gear Solid V знову намагаються отримати секретний фінал — через сім років після релізу 
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 💣 Шанувальники Metal Gear Solid V знову намагаються отримати секретний фінал — через сім років після релізу 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

1 вересня 2015 року вийшла Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Дуже багато критиків позитивно оцінили гру та назвали її однією з найкращих ігор всіх часів. Через чотири роки після релізу датамайнери виявили, що у грі виявляється є альтернативне завершення, яке дуже важко отримати.

Сам Хідео Кодзіма називав цей фінал «соціальним експериментом», оскільки для нього необхідно було, аби усі гравці знешкодили свою ядерну зброю. У мережі навіть є спеціальне угруповання під назвою Anti-Nuke Gang, яке намагається виконати це завдання.

Як передає PlayStationLifeStyle, ентузіасти виявили, що зробити це неможливо, оскільки сама Konami заважає в цьому. Річ у тім, що в грі є близько 40 ядерних боєголовок, які просто неможливо знешкодити, бо вони не належать жодній базі гравців. У Anti-Nuke Gang називають це «фантомними ядерними бомбами».

Для цього вони навіть зробили програму, яка знаходить гравців з ядерними зарядами, але Konami заблокувала користувача, який це зробив. Ба більше, у студії вирішили не виправляти помилку з неіснуючими бомбами.

Серед шанувальників гри існує думка, що з альтернативною кінцівкою можна отримати доступ до третьої частини гри. Однак її буцімто не розробили й саме тому у Konami не хочуть давати можливість продовження.

Також дуже радимо прочитати огляд Metal Gear Solid V від користувача Na chasi Олександра Дорошенко.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...