Реклама

🏔 На острові Цушіма продаватимуть ексклюзивний мерч по Ghost of Tsushima

Čytaty latynkoju
🏔 На острові Цушіма продаватимуть ексклюзивний мерч по Ghost of Tsushima
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🏔 На острові Цушіма продаватимуть ексклюзивний мерч по Ghost of Tsushima
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

В туристичному інформаційно-сувенірному магазині Fureai-do Tsushima буде представлена ​​постійна експозиція з ексклюзивними товарами за грою Ghost of Tsushima.

Влада острову Цушіми намагається таким чином зацікавити туристів, аби вони на власні очі побачили місця, де відбувались основні події гри. З унікальних товарів можна буде придбати різноманітний одяг, тематичні аксесуари, горнятка та навіть стилізовані ножі:

Ghost of Tsushima вийшла у липні 2020 року й швидко зацікавила ґеймерів реальним островом Цушіма. На початку минулого року шанувальники гри зібрали $260 тисяч на відновлення однієї зі святинь на острові, а саме цієї брами:

Фото VGC

Про гру

Ghost of Tsushima (укр. «Привид Цушіми») — гра в жанрі action-adventure з відкритим світом. Сюжет гри базується на подіях 1274 року, під час першого монгольського вторгнення в Японію, коли острів Цушіма був захоплений і розорений Монгольською імперією.

Головний герой самурай самотужки бореться з монголами. В грі дуже деталізовано образили старі самурайські традиції та додали безліч незвичайних методів боротьби. Раніше ми вже писали огляд на Ghost of Tsushima.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...