Реклама

👨🏼‍💻 Створили петицію, аби Ubisoft додала українську локалізацію до своїх ігор — як підписати

Čytaty latynkoju
👨🏼‍💻 Створили петицію, аби Ubisoft додала українську локалізацію до своїх ігор — як підписати
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 👨🏼‍💻 Створили петицію, аби Ubisoft додала українську локалізацію до своїх ігор — як підписати
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Громадська організація «ЛС «Шлякбитраф», яка займається локалізацією відеоігор українською, створила петицію до Ubisoft щодо додання української мови до ігор.

За словами авторів ініціативи, місцевий ігровий ринок поступово розвивається й українці всіляко підтримують продукти з українською мовою. Як приклад навели популярність артбуків та коміксів по Assassin’s Creed та Far Cry.

Ігри від Ubisoft є улюбленими для багатьох українців. Існує чимало фан-спільнот, які присвячені зокрема серії Assassin's Creed. На жаль, увесь цей час ми змушені користуватися іноземними мовами, які далеко не для кожного українця є повністю зрозумілими, адже українська мова є рідною для 67% українців. Англійська мова хоч і вивчається в школах, але для багатьох вона залишається лише частково зрозумілою. Російська мова через воєнні дії Росії в Україні стала неприйнятною для великої частини навіть російськомовних українців, які поступово переходять на українську мову спілкування, і таке ставлення залишатиметься навіть після війни

Петицію підписало вже більш ніж 1500 людей. Аби підтримати ініціативу достатньо вказати своє ім’я, прізвище на електронну пошту. Підписати петицію можна за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...